• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ipl ve alexsandra lazer

Fatma 2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
9
1
1
42

1. Merhaba ben yeni üyeyim çoktan beri üye olmak istedim nasip bugüneymiş.Arkadaşlar, bana yardımcı olur musunuz?Canımı sıkan bi konu var.Ben güzellik salonun agitmiştim geçen yıl lazer için.Bana makinaları alexsandra oldugunu söyledi.16 paket dahilindeydi maske hediye dedi 1400 tl ödedim.Bi arkadaşım gitti ben memnunum diyince o an aceleyle karar verdim biraz da, bir güzel kandırdı.Ben, ıkı ay gitmedim tekrar eskisi gibi çıktı ıpl modern ağda yöntemi oluyormuş ve leke giderici olarak kullanılıyormuş,yani tüyler için bi etkisi yokmuş.Alexsandra denilen makinayı sadece Dr yapıyormuş, bunu da sonradan duydum ama iş işten geçti Dr söyledi.Kadın çok yalancı sorduğum soruların cevabını vermiyor beni suçluyor.Parasını ödemişim neden sorun çıkarayım, neden kızayım ki o kadar çok kişiyi çarpmış ki...müşteri görmüyorum zaten dükkanında neyse biraz atıştık beni çok kızdırdı randevu oldugu halde il dışına çıkıyor Vs..Elimde senet yok kimseye senet yapmıyor zaten iddaa edemez seni mahkemeye verecem diyor hakaret ettin dıyor hakaret degilde ahhh çok ettım.Sinirlerimi bozdu dün karşılaştık yaptıklarını yanına bırakmak istemıyorum,çok yalancı bi kadın nereye şikayet edebilirim savcılığa versem sizce, ben haklıyım birde insanlara seni karalıyor yaptıgı yalanlar ortaya çıkmasın diye...Bana yardımcı olur musunuz???