ipl sonrası kızarıklık :(

uniter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Yer
İzmir
CYMERA_20160605_221304.jpg
Dün ipl'de ilk seansımdı. Seans sırasında pek acı hissetmedim. Eve geldiğimde hafif uyusma vardı tüy köklerimde. Bugün gündüz bacaklarıma 50 faktör güneş kremi sürdüm ve kapalı kıyafetle dışarı çıktım gündüz saat 2 ve 5 arası. Bu akşam pembelikler farkettim tüylerin sert olduğu kısımlarda tüy köklerinde sanki tahriş olmuş gibi ama dün akşam bu sıkıntım yoktu. Suyla duruladım bacaklarımı güzelce simdi üzerine havluya sardıgım buz kalbını koyuyorum suanda. Acaba güneş lekesi mi olcak oralar :-( çok korkuyorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1842818 Dün ipl'de ilk seansımdı. Seans sırasında pek acı hissetmedim. Eve geldiğimde hafif uyusma vardı tüy köklerimde. Bugün gündüz bacaklarıma 50 faktör güneş kremi sürdüm ve kapalı kıyafetle dışarı çıktım gündüz saat 2 ve 5 arası. Bu akşam pembelikler farkettim tüylerin sert olduğu kısımlarda tüy köklerinde sanki tahriş olmuş gibi ama dün akşam bu sıkıntım yoktu. Suyla duruladım bacaklarımı güzelce simdi üzerine havluya sardıgım buz kalbını koyuyorum suanda. Acaba güneş lekesi mi olcak oralar :-( çok korkuyorum.

Lazer sonrası bu tarz hatta daha fazlası şeklinde kızarıklıklar normaldir.Endişelenecek bir durum yok.Birkaç güne geçecektir.Buz yanık sonrası konulur şimdi koymanızında bir faydası yok.İşlemin yapıldığı gün sıcak su ile yıkamamak,kimyasal içerikli parfüm,deodorant,krem vs... tarzı ürünleride birkaç gün kullanmamak iyi olur.
Bacaklarınız güneşe maruz kalmadı sanırım..?

Lazer sonrası bu tarz hatta daha fazlası şeklinde kızarıklıklar normaldir.Endişelenecek bir durum yok.Birkaç güne geçecektir.Buz yanık sonrası konulur şimdi koymanızında bir faydası yok.İşlemin yapıldığı gün sıcak su ile yıkamamak,kimyasal içerikli parfüm,deodorant,krem vs... tarzı ürünleride birkaç gün kullanmamak iyi olur.
Bacaklarınız güneşe maruz kalmadı sanırım..?
Hassas ve alerjik bir cildim var, doktorumun alerji,tahriş,kızarıklık vb durumlar için yazdığı losyonu aklıma geldi sürdüm gece hemen büyük ölçüde hafifletti zaten. Bu sabah da kızarıklık yoktu. Dün gündüz parfümlü güneş kremi sürdüm üzerine bol pantolon giydim sanırım kremden oldu kızarıklıklar :-(. Teşekkür ederim mesajınız için.

Back