IPL mi normal lazer epilasyon mu?

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
selam..
kusura bakmayin diger lazere ne isim veriliyo bilmiyorum o yüzden normal lazer yazdim sanirim neyi kast ettigimi biliyosunuz :)

lazer epilasyon yapip memnun kalan cok arkadasim var bend baslicaktim ama simdi bide isik tedavisini duydum ipl diyolarmis

normal lazerden hem daha ucuz hemde aci vermiyomus ama kararsiz kaldim hangisini yapsam diye düsünüyorum bana yardimci olabilirmisiniz gelecek hafta baslamayi düsünüyorum...

IPL'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. İnternette araştırısan tüm sitelerde IPL hakkında sosyete ağdası yazdığını görürsün. sevgiler

cevaplariniz icin cok tesekür ederim

normal epilasyona basladim bu ayin sonunda 3. kez yaptircam ve cok memnun kaldim

2. gidisimde kadin sordu son seyanstan sonra kendin evde aldin mi yüzünü diye hayir dedim cok sasirdi
bu kadar iyi olcani beklemiyodum güzel gidiyoruz o zaman dedi

lazere baslamadan önce hormon testi yaptirmistim ve doktor hormonlarda cok hafif dengesizlikler var ama tedavi edilcek kadar önemli diil demisti

ama lazeri yapan kadin horman bozuklugu hafif bile olsa isi zorlastirir dedi en bastan
o yüzden simdilik baya iyi gidiyo :)

1 bucuk ay boyunca ne jiletle nede makasla almadim yüzümü
eskiden her 2-3 güne bi iple veya cimbizla almam gerekiyodu simdi cok rahatim

bu seyanstan sonra arayi 1 bucuk aydan 2 aya cikaricaz ve insallah 7. veya 8. seyanstan sonra bitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…