[ı][/ı
ben bı güzellik solunda paket proğram adı altında yapılan ıpl lazer için gittim ve 1.seans yaptırdım dun üzerınden bır gun ğeçti ve gögüs ucumda kahve rengi yanıklar koltuk altımda ve özel bölgede kararma başladı cok pişmanım kızlar yaptırmak istemıyrum ama sözleşme imzalattılar paket proğram bitiş garantili filn diye. Ne yapmam gerek bu sözleşmeyi nasıl iptal ettirim yalvarıyrm ya lütfen yardımcı olun?**
canım öncelikle git güzel bi şekilde konuş sözleşmemi iptal edın bakın ben burda müşterilerinizin yanında bu durumu acıklardım ama sizin firmanız için acıklamıyrm fln gibi sözler de. zaten onlar gevşeyecektır. baktın yok fln dıyorlar sabım i arayacagım de şikayet edecegım hiç bir sözleşmeyi zorla yaptıramazsınız bu hukukı degıl alıkoymadır de 184 ü arayıp şikayet edecegım ayrıca sağlık müdürlüğünede şikayette bulunacagım de. senin durumun nasıl bılmıyrm ama benım yapılan bölgemde küçük bı lazer yanıgı oluşmuştu ben hemen devlet hastanesinin cildiye bölümüne gidip ordan ''lazer Yanıgı'' raporu aldım ve bu raporla saglık müdürlüğüne gidip şikayet edecegımı söyledım hemen iptal ettıler. aman diyorum hepinize böyle sözleşme fln sakın ha sakın yapmayın..işi yaptırmadan para vermekde neyın nesi kızlar ben cok pişman oldum cok şükür kutuldum bı daaha böyle bır hataya asla düşmeyecegım. giderim güzel hastaneya orda yaptırm doktor kontrolunde lazerımı yaptırdıgım işlem kadar da ücreti öder cıkarım