Siziñ lazerdemi benim tarzda yapiliyorUmarım bu konuda bilgisi olan biri yazar bende takipteyimbende gidiyorum lazere 2 seansa girdim
Ipl lazer asla ve asla tüy bitirmez
Maalesef ama gerçek bu.. lumea diye phılıps in evde epilasyon yaoan bi cihazı var ya,.o mesela bi ıpl. Evde kullanım için uygun ve sadece kılın çıkmasını geciktiriyo. Yani dışarda neden insanlara ipl yaparlar anlamam sırf para için
Cnm sonuc nasil lazerde durum nedirUmarım bu konuda bilgisi olan biri yazar bende takipteyimbende gidiyorum lazere 2 seansa girdim
Benimki ipl lazermis hayir henuz sonuc alamadik ama sonuc alacagiz diyor kadin israrla sizin cihazda mi iplIyi gidiyor çok şükür, baya azaldı çıkanlarda çok çok incedaha 3 seansta ve bundan sonraki seanslara geç gidicem..
Sen ne yaptın bi sonuç var mi?
Girdigin lazerin adını biliyormusun
Cikanlar ince cikmayanlarda kökleri duruyor yaniIyi gidiyor çok şükür, baya azaldı çıkanlarda çok çok incedaha 3 seansta ve bundan sonraki seanslara geç gidicem..
Sizin gittiginiz lazerin adi neIyi gidiyor çok şükür, baya azaldı çıkanlarda çok çok incedaha 3 seansta ve bundan sonraki seanslara geç gidicem..
Sizin gittiginiz lazerin adi ne
Antalya’da mısınız ? Memnun kaldınız mı gittiğiniz yerden ?En iyisi buz lazer bende gidiyorum. 10 seans bitti 2 seansım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?