• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ipl lazerden sonuc alinmazmi

Anneyim20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
794
437
103
Arkadaslar 6.seansima dun girdim koklerin hepsi aktif sanki jiletle almisim gibi ilk seans sonrasi yarisi dökülmüştü ondam sonra dokulme pek olmadi cikanlar ince cikiyor cikmayanlar da kök halinde duruyor.sizce normalmi lazer cihaz tipini bilmiyorim ama jel suruyor her bolgeye noktasal atis yapiliyor dikdorgen bir basligi var ve aci yuksek. Her adet bitiminde 3.5.gun bir onceki gun jiletle al gel diyor. gittigim yere 2.seanstan beri söylüyorum her seansta hele 3 bitsin gorelim 4 bitsin gorelim bu sekilde cvp veriyor dun enson kendide soyledi hakikaten kokler hep duruyor dedi olmazsa ekstra bir iki seans daha yapariz dedi zaten 8 seans bitis garinti anlasmistik.fayda edermi sizce hormanal sorunumda yok baktirdim. Para iademi istedim vermoyor ne yapabilirom bu konida 1600 tl para verdim cok canim sikkon ne olur yardimci olun

Suan gercekten soktayim neye guvenerek sounc alamiyoruz dedigimde gerekirse birkac seans yapacagiz o killari bitirecez merak etme diyor anlamıyorum

Iyi gidiyor çok şükür, baya azaldı çıkanlarda çok çok ince :KK8: daha 3 seansta ve bundan sonraki seanslara geç gidicem..

Sen ne yaptın bi sonuç var mi?
Girdigin lazerin adını biliyormusun 🤔

Iyi gidiyor çok şükür, baya azaldı çıkanlarda çok çok ince :KK8: daha 3 seansta ve bundan sonraki seanslara geç gidicem..

Sen ne yaptın bi sonuç var mi?
Girdigin lazerin adını biliyormusun 🤔
Benimki ipl lazermis hayir henuz sonuc alamadik ama sonuc alacagiz diyor kadin israrla sizin cihazda mi ipl

Bende bugün başladım, markayı sormadım, ama sizin yaptığınız gibi jel sürüyor falan, diktörtgen dik başlıklı, ben giden kişiler akrabam, ve nerdeyse bitti onların bidaha çıkmıyor, pürüzsüz, beraber gidiyoruz, o zaman benim akrabalarımın neden bitti? Kötü olsa ne kendileri gider ne beni götürürler

IPL hayal kırıklığına neden olabilir

Dermatoloji Uzmanı Jale Yüksek Pehlivan, günümüzde bakımlı görünmenin en önemli anahtarının aşırı kıllardan kurtulmak olduğuna dikkat çekerken, lazer epilasyonun, mutlaka konunun uzmanı bir doktor kontrolünde yapılması gereğine vurgu yaptı. Lazer epilasyon yaptıracak kişilerin, kullanılacak cihazın yanı sıra uygulamayı yapacak kişi hakkında da ayrıntılı bilgi sahibi olmalarını, "Sağlıkları için en önemli unsur" olarak nitelendiren Doç.Dr. Jale Yüksek Pehlivan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı lazer epilasyon uygulamalarının IPL ile yapıldığını görüyoruz. IPL, yoğun atımlı ışıktır ve bir lazer çeşidi değildir. Bu nedenle lazer epilasyon cihazları arasında yer almamaktadır. IPL ile epilasyonda başarılı ve kalıcı sonuçlar elde edilemediği için uygulama yapılan kişilerde hayal kırıklığına neden olmaktadır.
kaynak: milliyet / pembenar

Back