Amin inşallahİğneli bulamıyorsanız bir lazerle başlayın bu sırada araştırmada olun direk geçersiniz internetten falanmı araştırdınız
burası küçük bir yer. 4 hastane var ama lazer yapan biri sadece. alex. diode ve ıpl. yüz için bunlar uygun olabilir mi emin değilim. birde güzellik merkezleri var ama sadece alex. ve ıpl yapan yerler
şimdiye kadar hep iple aldırdım. dudak üstünde olan yerler dudak kenarlarına kadar yayıldı. malum ip bi kaçtımı kaçıyo
kalıcı çözüm lazımmm. bıyık neyse de heleki çeneye bi çözüm bulmam gerek:26:
Bulursan banada söyle gülüm çam ağda yaptım dudak üstüne acımadı pek dün gece yaptım çıkmadı hala am insan bıkıyo işte :44:
Siyah sert tüylere kesinlikle alex gittiğiniz yer yönlendirmiş olmalıydı :44:
ıpl ile alınabileceğini söylediler. bugun de yeni açılan bi güzellik merkezinde yeni çıkan opt shr isimli bi cihaz kullanılıyormuş. ince tüyleride gördüğü söylendi. ama sanırım bu cihazda bi çeşit ıpl cihaz. off yaaaa:2:
hemde ne bıkma
bugün başka bir güzellik salonuyla görüştüm 2014 makina yenii sistem opt shr isimli bi cihazmış.
offffff ne yapmalı? BU CİHAZDA YENİ NESİL Bİ IPL CİHAZMIŞ(((
İnceleri yaymasın siyahlaştırmasın sarıları dikkat edin en iyisi alex diye biliyorum siyah sertler için
En iyisi erkek olmak sakal bıyık dertleri yok olsa da jiletle acısı yok sert çıkması normal erkek falan mı yapsam kendimi
alex sertleri alıyor evet ama sarıları da uyarıp siyah çıkmasını sağlıyor
bana hem sertleri hemde inceleri aynı alabilecek yöntem gerek sanırım :/
Selamlar :)))Arkadaşlar kadınların malum kabusu kıllar tüyler..
ben yüz bölgesindeki kıllardan felaket rahatsızımmalexandrite, diode, ndyag, IPL.... çok yöntem var .
ilk gittiğim merkez alex. yöntemiyle alacaklarını söyledi. beyaz tenliyim aslında uygun bana ama yüz bölgesindeki tüyleri azaltırken ince olanları uyandırıyor.
ikinci gittiğim merkez de IPL lazerle alacakmış. bu konuda çok bilgi edinemedim.
bir çok başlığı okudum. evet kişi ve kıl yapısına göre değişiyor ama
LÜTFENNNN!. arkadaşlar bana tecrübelerinizi aktarın, bilginizi paylaşınnn
yüz bölgesi malum hassas, dikkat etmek gerek. bu yüzden sizlerin yorumları çok kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?