• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ipl işe yaramadı sonrası için öneriniz var mı?

hipopotam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
Merhaba,
forumda yeniyim ve ilk danışmam :)
ben bundan seneleeer önce bi güzellik merkezinden sadece genital için bitirme garantili!!! paket satın almıştım ve 2 sene boyunca neredeyse her ay (bazen atlamalar oldu tabii) düzenli gittim. bu arada adres değiştirdiler, mekan büyüdü, lazer cihazı yenilendi, estetisyenlerin biri geldi biri gitti ben tüylerimin %40ından kurtulamadım. üst kısımlar bitti ama bikini bölgesinde bir miktar bide aşağıda yol kısmında neredeyse tamamı kaldı. lazerden sonra tamamen döküldüler ama hep geri çıktılar. tüy yapım inceye yakın ama ince değil ve koyu kumral diyebilirim. uzun zaman ara verdim. bırakınca tekrar başlamanın anlamı yok diyolar ne kadar doğru bilemedim. bi de e o da düğünümde ağda yapmak zorunda kaldım sadece 1 kere. benim bi kurtuluş yolum var mı? istanbulda iyi merkez bilen varsa ben özelden yazamıyorum ama siz gönderir misiniz?

Sorduğun konu gerçekten çok önemli.Ben de epilasyon yaptırmak istiyorum ama sırf bu sorunlarla karşılaşırım diye erteliyorum.Yaptırabilmem için iyi bir yer bulmam şart.Etrafımda da yok ki yaptıran.Tecrübe edinmiş birilerine sormaak istiyorum.Yani tavsiye üzerine gitmek istiyorum.İnş. yardımcı olacak birileri vardır burdaa sana da bana da=)

ipl bir lazer yöntemi değildir. Kısaca modern ağda denilebilir.
Önemli olan makinenin alexandrite olmasıdır.
Ben lazere başlamadan önce baya bir araştırma yaptım.
Bir çok yerle görüştüm. Giden arkadaşlarımdan fikir aldım.
Ve aklıma en uygun yatan yerde lazere başladım.
Şu an gittiğim yerde hiç bir sorunum yok. Zaten bende tavsiye üzerine gitmiştim.
Dediğim gibi önemli olan makinenin alexandrite olması.

ağda derken? dökülen ve hiç çıkmayan yerler var 2 senedir. bu bölgelerden tekrar çıkacak diyorsunuz sanırım. alex için uygun yer araştırayım bari.

ipl bir lazer yöntemi değildir. Kısaca modern ağda denilebilir.
Önemli olan makinenin alexandrite olmasıdır.
Ben lazere başlamadan önce baya bir araştırma yaptım.
Bir çok yerle görüştüm. Giden arkadaşlarımdan fikir aldım.
Ve aklıma en uygun yatan yerde lazere başladım.
Şu an gittiğim yerde hiç bir sorunum yok. Zaten bende tavsiye üzerine gitmiştim.
Dediğim gibi önemli olan makinenin alexandrite olması.

Canım nerede yaptırıyorsun.

Ben özelden yazamiyorum canım daha yeni üyeyim (2 günlük) o yüzden. Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.Adım merve bu arada tanıştığımıza memnun oldum.

Benim kafam da çok karıştı ya herkes iğneli daha iyi diyo.Lazer yaptıranlar pişman. Sana kaç seansta biter dediler yaklaşık olarak?

Benim kafam da çok karıştı ya herkes iğneli daha iyi diyo.Lazer yaptıranlar pişman. Sana kaç seansta biter dediler yaklaşık olarak?

Tamamen bitmesini istiyorsan tabikide iğneli yaptıracaksın canım.
Bana 4-5 seanstan itibaren baya azalacağını söylediler. Bitmiş olcak zaten dediler.
Ama ben 7-8 seans gitmeyi düşünüyorum. Zaten iğneli dışında %100 bitiren bir yöntem yok.
Normal lazer ile %80- 90 civarında azalma olcak. Kalan tüyler olur ise onlarda ayva tüy şeklinde kalcak.

Tamamen bitmesini istiyorsan tabikide iğneli yaptıracaksın canım.
Bana 4-5 seanstan itibaren baya azalacağını söylediler. Bitmiş olcak zaten dediler.
Ama ben 7-8 seans gitmeyi düşünüyorum. Zaten iğneli dışında %100 bitiren bir yöntem yok.
Normal lazer ile %80- 90 civarında azalma olcak. Kalan tüyler olur ise onlarda ayva tüy şeklinde kalcak.

Peki bu gittiğin merkezde iğneli yapılıyor mu?

Benim bildiğim kadarı ile iğneli yapılmıyor.
Zaten iğneli yaptırmayı düşünürsen hastaneden başka yerde yaptırmanı tavsiye etmem canım.
Uzman kişiler dahilinde yaptırman daha doğru olur.

Bence de en mantıklısı o.Bildiğin güvenilir bir hastane var mı acaba?

Back