Ipin dusmesi

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
33
Arkadaşlar iyileşme sürecinde 13 gün felan oldu ipin düştüğünü gören hiç oldu mu dıştaki dikişlerde bi sizi girip duruyodu tuvalete oturdum akıntıyla birlikte geldi

Vucudun iyilesme suresi kisiden kisiye degisiyor benim dikislerim 15 gunden sonra dokulmeye baslamisti.

Kabizlik az su icmenden ve yemek yeme duzeninden olur hayir kabizlik sornum olmadi dikislerimde kendiliginden dokudu zaten
Kabızlık sorununu çözdüm zaten de bisey hissetmiyorum orda ben artık ve bir tane ip düştü benim onu gördüm ben senin ne kadar düştü ve sende de bisey hissetmeme olmusmuydu tutmadi diye çok korkuyorum

Kabızlık sorununu çözdüm zaten de bisey hissetmiyorum orda ben artık ve bir tane ip düştü benim onu gördüm ben senin ne kadar düştü ve sende de bisey hissetmeme olmusmuydu tutmadi diye çok korkuyorum
Estetik ip kullanildi dimi tabi ipler kendi erir veya duser hic doktoruna kontrole gitmedinmi? Ayrica nekadar zaman gecti ameliyatindan iplerin dusmesi iyilesiyor anlamina gelir.His kaybi yasamadim ben ama bunu 1 2 ay snr anlarsin.

Estetik ip kullanildi dimi tabi ipler kendi erir veya duser hic doktoruna kontrole gitmedinmi? Ayrica nekadar zaman gecti ameliyatindan iplerin dusmesi iyilesiyor anlamina gelir.His kaybi yasamadim ben ama bunu 1 2 ay snr anlarsin.
Martin 20 sinde kontrolum var benim ipte 13. Günde düştü bir tane 18 gün oldu olalı işlemi

Sorun oldugunu sanmiyorum kontrole git bakalm zamanla iyilesceksin butun dikislerin dokulmus olacak gittiginde
Bilmiyorum bi tane düştü şimdilik ve orda gerginlik felan hissetmiyorum eskisi gibi yani işlem olmamış gibi hissediyorum ben bunu demek istemiştim

X