• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpi gelen sprial

Feridefunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
45
16
3
Bi sure konum taşınmazsa sevinirim. Arkadaslar yaklasik iki bucuk yildir sprialle korunuyorum. Bugüne kadar ipini hic hissetmedim elime de gelmedi. Dun ilk kez ipini eşim farketti sonra ben de baktim ip geliyordu elime. Disarida degil ama anladınız iste. İkibucuk yil sonra bu ipi hissetmem hayra alametmidir acaba kaymis falan olabilir mi? Başına boyle bişey gelen var mi yardimci olabilir misiniz?

İlk kez duydum :KK57: spirali ben halka tarzında bişey sanıyordum cahil isem demek. Dr.a bi görünün mutlaka burdan ancak fikir alırsınız

Spiral kullanmiyorum. arkadasiminda oyle olmustu doktora gitti kaymis yerinden tekrar taktilar..

Kaymış olabilir. Hemen doktorunuzla görüşün. Kaydiysa korumaz. Kaymadıyla da ipini kesip kisaltirlar.

Kaymis olma ihtimali yuksek, doktora basvurun. Doktora gidene kadar da prezervstifle korunmaya devam edin. Dünkü iliskiniz icin de ertesi gun hapi alabilirsiniz, koruyuculugu kalkmis olabilir çünkü.

Kaymış olabilir. Bu durumda da ihtimali göz önünde bulundurup başka yolla da korundunuz umarım :/

Kayan, çıkan spiral ipi çıkıyor. Hemen gidin doktora, dikkat edin :KK43:
Kesin kaymis ya da cikmismidir acaba? Yani nette baktigima gore ipten kontrol ediyorlarmis falan yerinde duruyor mu diye? Bi de neden dikkat edin dediniz tehlikeli bisey mi var bilmedigimden soruyorum yanlis anlamayin. İliskiye girmedik zaten ama doktora gitmeyede korktum.

Kesin kaymis ya da cikmismidir acaba? Yani nette baktigima gore ipten kontrol ediyorlarmis falan yerinde duruyor mu diye? Bi de neden dikkat edin dediniz tehlikeli bisey mi var bilmedigimden soruyorum yanlis anlamayin. İliskiye girmedik zaten ama doktora gitmeyede korktum.

Yok est. olur mu öyle şey, sorun tabii ki.
Yeniden takmıştı doktor. Bir süre sonra içeride tahrişe vs sebep olabiliyor, o kanaldan çıktığı için. Çocuk düşünmüyorsanız hamilelik ihtimali olacağından dikkat edin dedim, bir de hasar vermesin diye.
Korkmayın, kötü bir şey yok, iple kontrol edilir, ama sizde anlayabilirsiniz. İpin mesafesi yakınsa, ele çok rahat ulaşıyorsa - ki ulaşmaması lazım o kadar rahat- oynadığını... Hemen halloluyor :)

Back