Iphonumu bul uygulamasi

elgur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
136
48
Iyi aksamlar kizlar 6 aylik hamile ve mutsuz bi bayan yaziyor sizlere belki bana yardimci olursunuz Esimin kendi isyeri var aksam isim uzadi deyip baska yerlere gidiyor nereye gittigini bilmiyorum ilçe degistiriyor diyebilirim bunuda iphonumu bul uygulamasindan takip ediyorum bana her defasinda yalan soyluyor is yeride araba yikama gidip basabileceg biryer degil erkek elemanlari var oraya gitmemi istemiyor ona onu takip ettigimide soyleyemiyorum kaldim ortada

Size işyerindeyim dediğinde farklı yerde çıkıyorsa
O çıkan yeri basın sizde

Boşanmaya niyetiniz varsa söyleyin takip ettiğinizi ve bitirin.
Ihanet sadece Kadınla olmaz.
Gebe hâlinizle sizi yalnız bırakan, nereye gittiği belli olmayan adamdan ne hayır gelir?
Yok boşanmayacaksanız susup oturmak zorundasınız, üzgünüm.

Gittiği yere gitsen ya da al arabasi olan bir arkadaşını gelmicem dediğinde takip et

Siz ne istiyorsunuz?
Bu konuyu neden açtığınızı anlamadım?

Biz mi gidip basalım eşinizi?
Kızalım mı ona neden eşine yalan söylüyorsun diye? Ceza mı verelim?

Yoksa bak eşin seni izliyor, ona göre ayağını denk al mı diyelim?

Bu izleme fikri sizde neyden sonra oluştu? Ne kadar zamandır izliyorsunuz? Daha ne kadar süre izlemeyi planlıyorsunuz?

Sizi aldatıyorsa eğer, ondan boşanacak mısınız? Yoksa beni aldatıyor diye buraya konu açıp ağlayıp ama evliliğe devam mı edeceksiniz?

Sahi siz ne istiyorsunuz?

Suan mesela evde yok bilgisayarida kapattim beynim yoruluyor artik ariyorum acmiyor nasil itiraf ettiririm gelince of cok yoruldum yemekleri isit dicek bana

Suan mesela evde yok bilgisayarida kapattim beynim yoruluyor artik ariyorum acmiyor nasil itiraf ettiririm gelince of cok yoruldum yemekleri isit dicek bana

Niçin itiraf etmesini istiyorsunuz ki?
Ne yapacaksınız itiraf ederse?

SEN HAYIRDIR COCUGUNUMU AZARLIYOSUN BURDA HADDINI BIL KONUMUDA TERKET BEN ESIM BENI ALDATIYOR BOSANICAMMI DEDIM HERYERDEN CIKIYOR SENIN GIBILER YIRTIK DONDAN CIKAR GIBI ISINEE BAK BENIM ASABIMI BOZMA BOSANICAKSAM ALDATILIYORSAM O BENIM SORUNUMDUR SENIN O MINICIK BEYNIN BUNA ERMEZ ZATEN KI OYLE BISEYDENDE SUPHELENMIYORUM OYLE BISEYDE NE YAZDIM NE IMA ETTIM TERBIYENI TAKIN UKALA

Ne istediğinizi anlamadığım için sorular sordum sadece. Hayrola?

Bana hakaret etme hakkını siz kendinizde nerden buluyorsunuz acaba?

Sizi kibliyorum. Karnınızdaki bebeğe de acıyorum şu anda sizin gibi bir annesi olacağı için.

Siz ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz ki

Sonra gelip bize çemkiriyorsunuz

Aaaa pardon ben konunuzdan kovulmuştum di mi, pardon beynim minik olduğu için anlamakta zorlanıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…