• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IPhonedan sms engelleme hakkında?

yaralikirgincicek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
76
97
3
Arkadaşlar Iphone kullanıcısı benim numaramı smsten engellerse. Ben sms attığımda bana iletildi bildirimi gelir mi? Nette okudum, samsungdan engellerse ileti bildirimi çıkar mesaj spama düşer yazıyordu. IPhone için baktım, iletildi bilgisi çıkmaz mesaj gönderilmez yazıyor. Ama emin olamadım. IPhonedan engelleyince karşı taraf sms atınca iletildi bildirimi çıkıyor mu? Bilenler söylesin lütfen

smste zaten iletildi bildirimi gelmiyor. imessage diyorsaniz onda da gelmez cunku mesaj zaten iletilmez.
ben samsung kullanıyorum. iphone kullanıcısına sms attım iletildi bildirimi bende çıktı. samsungda engelleyince spama düştüğü için engelli olsan bile iletildi çıkıyo. aynı durumda iphoneda ne oluyo onu merak ettim

ben samsung kullanıyorum. iphone kullanıcısına sms attım iletildi bildirimi bende çıktı. samsungda engelleyince spama düştüğü için engelli olsan bile iletildi çıkıyo. aynı durumda iphoneda ne oluyo onu merak ettim

iphoneda oyle iletildi bildirimi diye bir sey yok ki. sms atinca olmuyor oyle bir sey. imessage var oradan mesajin iletildigini gosteren bir isaret cikiyor. sizi engelleyen bir numaraya oradan mesaj atarsaniz o da cikmaz cunku mesaj iletilmez.

yani ben boyle anladim ne sordugunuzu tam olarak anlamamis olabilirim ama.

iphoneda oyle iletildi bildirimi diye bir sey yok ki. sms atinca olmuyor oyle bir sey. imessage var oradan mesajin iletildigini gosteren bir isaret cikiyor. sizi engelleyen bir numaraya oradan mesaj atarsaniz o da cikmaz cunku mesaj iletilmez.

yani ben boyle anladim ne sordugunuzu tam olarak anlamamis olabilirim ama.
iphoneda yok anladım. ama samsungda birine sms atınca mesaj iletildi bildirimi de çıkıyor ek mesaj farklılık burada. ben samsung kullanıyorum karşı taraf iphone. ben sms attım bende iletildi bildirimi çıktı. ama karşı taraf bu durumda beni engellemiş midir engellememiş midir bunu sordum yine de çokkk teşekkürler

iphoneda yok anladım. ama samsungda birine sms atınca mesaj iletildi bildirimi de çıkıyor ek mesaj farklılık burada. ben samsung kullanıyorum karşı taraf iphone. ben sms attım bende iletildi bildirimi çıktı. ama karşı taraf bu durumda beni engellemiş midir engellememiş midir bunu sordum yine de çokkk teşekkürler

hic samsung kullanmadim ama sms operator uzerinden gittigi icin iletildi bildirimi gelir ama mesaj gitmez diye dusunuyorum. belki tecrubesi olanlar vardir.

samsung iphone a sms atınca iletildi bildirimi samsunga geliyor ancak karşı tarafta engellenen mesajlar kutusuna düşüyor direkt

Back
X