• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iphone virüs yardimmmm edin

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Kizlar iphone kullaniyorum ozellikle iphone kullanıcıları yardim edin inanilmaz
Bir panik içindeyim telefonuma virüs girdi herhangi bi sitedeyken karsima bi reklam cikti yanlislikla ona tıkladım ve sayfa acildi telefona virüs girdi yazısı cikti cok panik durumdayım internetten baktim iphone larda virus girme olasılığı dusuk deniyor ve herhangi bi virus programı ismi bulamadim yardim edin napabilirim fikirlerinize ihtiyacim var noluur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar iphone kullaniyorum ozellikle iphone kullanıcıları yardim edin inanilmaz
Bir panik içindeyim telefonuma virüs girdi herhangi bi sitedeyken karsima bi reklam cikti yanlislikla ona tıkladım ve sayfa acildi telefona virüs girdi yazısı cikti cok panik durumdayım internetten baktim iphone larda virus girme olasılığı dusuk deniyor ve herhangi bi virus programı ismi bulamadim yardim edin napabilirim fikirlerinize ihtiyacim var noluur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

App store dan virus prog. indirin ve temizleyin.
Olmassa yetkili servise goturun.
Ama zaten internette forumlarda yaziyor ne yapilmasi gerektigi. Sonucta herkesin basina gelen bir sey.

an itibariyle benimde başıma geldi..
bende turım tırım aranıyom nedir ne değildir diye.. offf tele format attıcam ama bütün fotolar gidicek bilgiler mail şifrelerim.. açılan sayfa faketir diye içimi rahatlatıyorum..

image.jpg
image.jpg

Iphone'lara virüs girmiyor, aylar önce benim Ipad'e virüs girdi, ki bu asla olmaması gereken birşey.
Ben virüslü sitelere de giriyorum virüs bulaşmıyor.
Sebebini çözdük, net bağlantısı aldığım modeme, modem virüsü girmiş, modemi temizleyince sorun ortadan kalktı.

Sizlerde eğer net bağlantısını modemden alıyorsanız modeminizi temizleyin.

Iphone'lara virüs girmiyor, aylar önce benim Ipad'e virüs girdi, ki bu asla olmaması gereken birşey.
Ben virüslü sitelere de giriyorum virüs bulaşmıyor.
Sebebini çözdük, net bağlantısı aldığım modeme, modem virüsü girmiş, modemi temizleyince sorun ortadan kalktı.

Sizlerde eğer net bağlantısını modemden alıyorsanız modeminizi temizleyin.
canım çok teşekkürler..
bende telefoncuya sordum aynı şeyi söylediler..

Back