Evet devam edıyorteşefonun garantisi devam ediyor mı
Yolladım sadece camını degıstırmısleriPhone tamir olmuyor yeni telefonla değiştiriyor diyorlar. Eşim garintisi bitmemiş telefonunu değiştirmişti. iPhone çağrı merkeziyle görüşün.
devam ediyorsa apple servisine götür şikayetlerini yaz hepsini yaz üstüne ekle sıfır telefon göndersinlerEvet devam edıyor
Göndermedıler sadece camını degıstırmısler gonderceklerını sanmıorumdevam ediyorsa apple servisine götür şikayetlerini yaz hepsini yaz üstüne ekle sıfır telefon göndersinler
Göndermedıler sadece camını degıstırmısler gonderceklerını sanmıorum
[/QUOTE canım aynı sorunlar bendede vardı iphonenim kendi teknik servisini gönderdim kırık camımı yaptırdım arzalarını yazdım cam parasını ödedim sıfır telefon gönderdiler bana
Kendi teknik servisi neresi???
yaşadığın ilde google yaz adresi çıkar zatenKendi teknik servisi neresi???
Ne zaman gondermıslerdı hanımefendıBenimde kapanma problemi vardı ,ilk gönderdiğimde yazılım yüklediler oldu dediler.Sonra telefon yeniden kapanmaya başladı gönderdim tekrardan yenisini yolladılar. Gönderin yeniden telefonunuzu,yaşadığınız şehirdeki apple garantili mağazalar vardır oraya gidin yardımcı olurlar.
Telefonunuzu ne zaman yollamıştınızBenimde kapanma problemi vardı ,ilk gönderdiğimde yazılım yüklediler oldu dediler.Sonra telefon yeniden kapanmaya başladı gönderdim tekrardan yenisini yolladılar. Gönderin yeniden telefonunuzu,yaşadığınız şehirdeki apple garantili mağazalar vardır oraya gidin yardımcı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?