Iphone telefonum bozuldu garantıye yolladım

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Merhaba arkadaslar destegınızı beklıorum .Iphone tlfnum bozuldu garantıye yolladım ve camını degısmısler sadece .Batarya bıtıo tlf kendı kendıne kapanıo agızeden ses gelmıo.Telefon gelelı 2 gun oldu sorunlar devam edıo.500 sarj dongusu oldugu ıcın benımkı 626 oldugu ıcın batarya degısmedı telefon bozuksa sarj bıtıosa ne yapılır dedım sarja takılır dedıler ama bataryayı garantı kapsamında yapmadılar şimdi sorum şu bu sefer baska bır teknık servısemı yollayıö yoksa dırek tuketıcı hakem heyetınemı başvurayım?Sevgılı hanımlar bi bılgısı olan yazabılır mı?

Müşteri hizmetlerini mesai saatleri içinde arayıp görüşebilirsin garantisi devam ediyorsa yapmaları gerekiyor ben de kardeşimin bataryasını değiştirttim aynı sorundan dolayı

c
Göndermedıler sadece camını degıstırmısler gonderceklerını sanmıorum
[/QUOTE canım aynı sorunlar bendede vardı iphonenim kendi teknik servisini gönderdim kırık camımı yaptırdım arzalarını yazdım cam parasını ödedim sıfır telefon gönderdiler bana

Benimde kapanma problemi vardı ,ilk gönderdiğimde yazılım yüklediler oldu dediler.Sonra telefon yeniden kapanmaya başladı gönderdim tekrardan yenisini yolladılar. Gönderin yeniden telefonunuzu,yaşadığınız şehirdeki apple garantili mağazalar vardır oraya gidin yardımcı olurlar.

Benimde kapanma problemi vardı ,ilk gönderdiğimde yazılım yüklediler oldu dediler.Sonra telefon yeniden kapanmaya başladı gönderdim tekrardan yenisini yolladılar. Gönderin yeniden telefonunuzu,yaşadığınız şehirdeki apple garantili mağazalar vardır oraya gidin yardımcı olurlar.
Ne zaman gondermıslerdı hanımefendı

Telefonunuzu ne zaman yollamıştınız

Back
X