• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İphone kullananlar yardim eder misiniz! Hangi İphone'u almaliyim? İphone 13

Caycihuseyin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
13
3
1
22
Herkese merhabalar! 7 yildir android kullanicisiyim ve kullandigim ilk telefon. Fakat artik kullanirken cok sorun yasiyorum, ustelik 32 GB :( Artik telefonumu degistirmemin zamani geldigi icin arayisa girdim. Eger butcemi ayarlayabilirsem hayirlisiyla mayis ayi gibi alma imkanim olacak. İphone 13 ve 14 arasindayim. Sizce İOS surumlerini ne kadar zamana kadar alir. 3-4 sene idare ettirse yeter benim icin. 13 ve 14 neredeyse birbirinin aynisi oldugu icin butceme de daha uygun oldugundan 13'e daha yakinim. Fakat İOS surumunu ne zamana kadar alir sorusu kafami karistiriyor. Ayni zamanda 13 alirsam 128 GB yeterli olur mu? Yoksa gelen yeni surumler yer kaplayacagi icin az mi gelir? Bilginiz varsa yardimci oluraniz cok sevinirim🙏🏻☺️🌸

13 kullanıyorum memnunum 5 ay olacak ilkten bi alışamadım sonradan alıştım

1,5 yıldır iphone 14 kullanıyorum, öncesinde iphone 8 kullanıyordum.. daha da kullanırdım da ekranı parçalandı mecbur kaldım değiştirmeye.. iphone 8 bıraktığımda da alıyordu güncellemeyi. bence rahat bi 5-6 yıl kullanırsınız. 13 değil de en azından 14 ten başlayın derim.

1,5 yıldır iphone 14 kullanıyorum, öncesinde iphone 8 kullanıyordum.. daha da kullanırdım da ekranı parçalandı mecbur kaldım değiştirmeye.. iphone 8 bıraktığımda da alıyordu güncellemeyi. bence rahat bi 5-6 yıl kullanırsınız. 13 değil de en azından 14 ten başlayın derim.
Ay umarim oyle olur 5-6 yil su an ki durumda bir telefon icin artik cok iyi bir kullanim suresi. Benim gonlumde 14'ten yana 🌸

Şuan 15 kullanıyorum. Bundan önce de 12 kullanıyordum bütün güncellemeleri alıyordu 13-14 de alır ama bence bütçenizi ayarlayabilirseniz 14 alın derim

Back