İphone 5 mi ? Samsung Galaxy s3 mü ?

S3 den bayan telefonu olmaz çünkü cebimize sıgmıyor:1:
eşim bana hediye almış mecbur kullanıyorum ama sevemedim gittim
bence 5 al heleki telefondan net kullanıyorsan pişman olmazsın
5 daha hızlı s3 yavaş :ssz:

S3 den bayan telefonu olmaz çünkü cebimize sıgmıyor:1:
eşim bana hediye almış mecbur kullanıyorum ama sevemedim gittim
bence 5 al heleki telefondan net kullanıyorsan pişman olmazsın
5 daha hızlı s3 yavaş :ssz:

hay Allah! 3 Temmuz doğum günüm eşim doğum günü hediyesi alıyor bana.
ben kullanıyorum çok da memnunum dedi. 5 çok pahalı bir de ya o kadar para vermese :(

iphone karşı antipatim var nedense :44:tasarımını sevmiyorum ve aşırı pahalı geliyor bana.

Şu zamana kadar bütün telefonlarım samsungtu telefonu kullanamayacak kadar sorunum olmadı hiç . Kendime yeni alınca diğerini kardeşime veriyorum o da kullanıyor hala. Arada her gördüğümü yüklediğimden donmalar olsada büyük sorun çıkmadı.

Bi sorun çıkmazsa bu yaz s3 alıcam ben :16: fiyatıda S4ten dolayı bayaa ucuzladı

Beyazı çok hoş duruyor tam bayan telefonu bence
Teknoloji birazda şans işi sanırım :ssz:

ekranına gelince iphone ile arasnda 0.8'' fark var aşırı büyük olduğunu düşünmüyorum.

Bence akıllı telefon için gayet ideal

Telefonuda hiç cebime koymadığımdan sorun yok çantamda taşıyorum ben
:1:

Son düzenleme:
Ayrıca şunu eklemeden geçemicem.

Sar değerlerine dikkat et bence.

Sürekli yanımda olcağı için Telefon alırken dikkat ettiğim önemli şeylerden biri.

Araştırabilirsin :ssz:

Son düzenleme:
Ayrıca şunu eklemeden geçemicem.

Sar değerlerine dikkat et bence.

Sürekli yanımda olcağı için Telefon alırken dikkat ettiğim önemli şeylerden biri.

Araştırabilirsin :ssz:

evet bende beyaz alacağım, zaten eşim benim hediyem ne karışıyosun diyor:1::1::1:
bişey merak ettim, cahilliğime verin lütfen SAR DEĞERİ ne demek? ben bilmiyorum:50::50:

evet bende beyaz alacağım, zaten eşim benim hediyem ne karışıyosun diyor:1::1::1:
bişey merak ettim, cahilliğime verin lütfen SAR DEĞERİ ne demek? ben bilmiyorum:50::50:

Telefonun yaydığı elektromanyetik enerjinin vücut tarafından emilme hızı yani kısaca Telefonun yaydığı radyasyon miktarı
İnternetten araştırdığımda şu sonuçla karşılaştım

Bu baş için olan yani telefonla konuşurken ki falan..

Apple İphone 5 Sar Değeri: 0.95 w/kg
Apple İphone 4S Sar Değeri: 1.11 w/kg
Samsung Galaxy S3 Sar Değeri: 0.34 w/kg
Samsung Galaxy S4 Sar Değeri:
0.30 w/kg

S3 aldın sanırım güle güle kullan telefonunu :7:
Ben samsungu bi türlü sevemedim ya dünyanın parasını istiyorlar ama plastik kapak kullanıyorlar vs
Uzun yıllardan beri Iphone kullanıyorum Apple beni hiç üzmedi görünüşü de kullanım kolaylığı da hoşuma gidiyor, telefon almak isteyen biri olduğu zaman seve seve tavsiye ediyorum.

Back