İphone 5 mi ? Samsung Galaxy s3 mü ?

İkisi dahil bi çok telefonu inceledim karar aşaması çok zor oldu benim için ama sonunda iphone 5'te karar kıldım:16:

s3 güzel telefon olabilir hızlı olabilir imajı olabilir ama çok büyük.Bazen dışarıda telefonla konuşanları görüyorumda çok komik duruyor kocaman bir şey tablet gibi.ben olsam iphone 5 derdim hem kasası aliminyum hem zarif hemde daha ufak en azından cep telefonu gibi duruyor tablet gibi değil.

Bence en iyisi alışveriş merkezine gidip orada yakından incelemeniz.Daha iyi bir fikir sahibi olursunuz.

Bence de iPhone 5 şuan bu msjı ondan yazıyorum.çok kibar tam bayan telefonu Samsung çok büyük gerçekten.bi de iPhone Apple yaa daha havalı sanki Samsung dan:9::9:

iphone kullanıyorum, 3 sene oldu, mennunum, benim gibi hor kullanan birisine bile dayanıyor. samsung galaxy kullanmadım, zamanında başka bir samsung kullanmıştım, 1 sene olmadan arıza yaptı tüüüüüm rehberim, mesajlarım, resimlerim gitti. mesaj ve resimler önemli değil de, rehber olayı kötü oldu benim için. o günden beri samsungtan uzak dururum. sağlam olsun, işlevi olsun diyorsanız, nokiadan şaşmamak lazım. ha bu arada o kullandığım samsungu dandik bir şey sanmayın, dünya para verip almıştım.

s3 çok koca kaba bir tlf ama ıphone 5 ince hafif ve kibar ben ıphone 5 kullanıcısıyım almadan ikisinide inceledim ve 5 i tercih ettim :))

Galaxy S4 geliyormuş çok yakında. piyasayı alt üst edecek, bütün telefonlar önünde diz çökecek tövbe isteyecek diyorlar ama bilemiyorum, isterseniz bekleyin biraz :21:

Not: Sony Xperia S kullanıcısıyım,çok memnunum :))

ben şu an iphone5 kullanıyorum, kardeşimde de S4 var...
S4'ten oldukça memnun,çok beğenerek aldı ve çokta iyi cidden..samsung tartışmasız 1 numarada gidiyo zaten,en çok satanlarda..ama iphone5'te çok iyi bence,ayrıca güvenilirlik vs konularda tartışmasız önde bi teknolojiye sahip...

bence ikiside olur :34: pişman olmazsın...

telefonlara karşı baya bi ilgiliiyim samsung s3ünbence hiçbi özelliği yok dısardan bakıldıgında samsungun ilk androidleryle aynı görüntüye sahip nerdeyse klasik ve ucuz görüntüsü var iphone 5 en iyisi diye düşünüyorum android alcaksan illa htc al derim onun dışında performans testlerinde lg nexus 4 ün çok iyi performansı var görüntüsüde çok şık ayrıca aslında görüntüsüne para veriyoruz telefonların çünkü yükü olan işletim sistemleri aynı jellybean ice cream sandwich vs tabi bu android için.kısaca iphone5 :D

iphone nedense sevemedim gitti.belki kullanicilarinin cogunun statu gostergesi diyerek aldigi icindir.sokaga ciktigimda herkeste iphone goruyorum.alim gucu cok az deniyor ama millet nerden buluyor o parayi madem.alim gucu gayet iyi oldugu burdan anlasiliyor.ortalama bir ailenin fertlerinde bile var.4s ve 5 arasinda nerdeyse fark yok ve teknoloji forumlarinda cok ti ye alindi bu..birde 5 arkadasimin iphone 5 i kendi kendine fabrika ayarlrina dondu karalar bagladilar...acaip antipati olustu bende iphone a karsi.samsung daha donanimli. ama en guzeli sony xperia z bence..

Son düzenleme:
telefonum bozuldu, yıllardır iphone kullanıyorum ancak gelin görün ki bu kez iphone 5 almayacağım. cebimde bir maaş kadar telefonu taşımak artık cok cok anlamsız geliyor. samsung s4 dediler ona da karşı çıktım o da en az o kadar pahalı. s3 alacağım yarın akşam.

Back