• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iphone 4 yardım :S

chasez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
arkadaşlar aranızda iphone 4 kullanan varsa bana yardım etsin ya
biriyle konuşuyoken kulağım sürekli sessiz düğmesine değiyor karşımdaki bana alooooooo ordamsn diyene kadar farketmeden boşuboşuna konuşmuş oluyorum bunun çaresini bilen var mı? yada biriyle konuşuyoken telefonun tuş kilidi nasıl yapılıyor onu söyleyinde kurtulayım :D

Konuşurken zaten kulaklık kısmında bir sensör var, telefon kulağı algıladığı anda otomatik olarak ekran kapanıyor ve dolayısıyla seçenekler inaktif hale geliyor. Test etmek için de hatta birisi varken telefonu elinize alın, kulaklık kısmını kapatın, ekranın kararması lazım. Eğer olmuyorsa bir arıza var demektir, aldığınız yerle görüşmenizi tavsiye ederim...

Son düzenleme:
evet kapanıyor ışık ama kulağım ekrana değince açılıyo bunun bi çözümü yok ya trkcelede sordm yokmş cidden demek benm kulağm büyük:D cok saolun arkadaşlr:3::3:

olur mu öyle şey ya? normalde sensör belirli bir mesafede devreye giriyor ve ekran ışığı kapanıyor. ekrana elinizi tutarsanız görürsünüz zaten. arızalı belli ki...

bende de aynı sorun var acaba cihazın türkiyeden değil dışardan getirilmesiyle alakalı olabilir mi?

Back