Iphone 4 Ekran kilidim acılmıyor, Kilit açma veya format konusunda yardım ..!

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
Iphone 4 telefonuma ekran kilidi koydum, aldığımdan beri denememiştim bir deneyeyim dedim ama denemez olaydım şifreyi giriyorum olmuyo ne yaptıysam olmadı bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

Ben bu şekilde yani normal harflı şekilde şifre oluşturdum, Fakat ekran kilidi olunca 2. resimdeki gibi giriş ekranı cıkıyor. ama deniyorum deniyorum olmuyo

Bilgisi olan varsa lütfen acil yardım

Son düzenleme:
bende bilmiyorum ama genellikle telefonların ilk şifresi 12345 diye ayarlanır bi dene istersen

Telefon borsasında fılan kırdırcan ıste ne yapcan. 10. 15 tl

Benım de bugun ıpad acılmadı mesela bende sarjını bıtırım dedım acıldı sonra sarj basında ne oldu analamadım

bak bunu buldum bi dene

iphone u kapattıktan sonra
acıyoruz. elma simgesi göründüğünde
üst düğmeye (güç düğmesi) ve alttaki düğmeye aynı anda uzun süre basılı tutunca itunes a baglandı...

restore secenegini seçilincede en bastan telefonu kurdu.

restore yapmadan önce : itunes dan son yazılımın versiyonunu indirdi. yaklasık 670 Mb lık bir dosya indirildi.

bi de su var ama tum veriler silinecektir bilesin yani tel fabrika ayarlarina donecek
[video=youtube;mM8-UT4DBU0]http://www.youtube.com/watch?v=mM8-UT4DBU0[/video]

Arkadaşlar hepinize yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim

azerinnn önerdiğin kilit açma-formatlamaları denedim ama benim tel banamısın demiyor, acayip sinir oldum akşamdan beri çare arıyorum yok hiçbir öneri benim telefona işlemiyor.
Yarın telefoncuya götürücem bakalım kazasız belasız hallolur inşallah (

benim telefon bu

Son düzenleme:
bir an once yaptirmaya bak iphone'suz hayat cok zor heleki alisanlar icin tam bir bagimlilik ) bende 5 serisini aldim ama pisman oldum devamli sorun cikariyo carsamba gunude ben yerine gidip degistirme yapicam cok iyi bi alet ama su bozulmalari olmasa daha ii olcek) kolay gelsin

Son düzenleme:
Suana kadar en basindan beri Iphone kullanan birisi olarak Ilk resimdeki gibi hic bir seyle karsilasmadim suan hadi birak ekran kilidini extra bir program bile kursan ekranda ki gibi saat, sarji gösteren vs bir görüntü cikmaz... Orjinal oldugundan eminmisiniz??? Bana sahte gibi geldi..

iTunes e baglayip iphone yeniden yükle , ama bütün bilgoler resimlerin silinir. Eger daha önce itunese yedeklediysen yeniden yüklersin bilgileini

ilk resimdeki gibi değil zaten ıphonem canım klavre tarzını göstermek için ekledim onları.
alt sayfalara ekledim zaten benim ıphone beyaz ve orjınal (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…