• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IPhone 4 16GB

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
Ayni anda baska bir sirket telefonum da oldugu icin neredeyse hic kullanilmadi.. cizik degil nokta bile yok üzerinde, tertemiz, sifirdan farksiz, nefis bir telefon...
Pasaporta kayıtlıdır, SIM kırılımlari vb yaptırılmıştır, sorunsuz calismaktadir. Aksesuarlarinin bazilari jelatininde alindigi gibi duruyr, resimden goreceksiniz...
Sadece Umraniye'den elden gorup denenip begenilerek teslim yapmak istiyorum.. Her iki tarafin guvenligi acisindan...
599 TL son Fiyattır. bundan daha temiz bir ikinci el bulunabilecegini sanmiyorum, ihtiyaciniz varsa kacırmayın derim :)

$ip1.jpg$ip2.jpg$ip3.jpg$ip4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslarim,
Sagolun, bu konu ile ilgili cok mesaj geldi, 5 dakika bakleyip atmak cok zor oluyor, sorulara buradan daha guzel cevap verebilirim...

Telefon Amerika'dan geldi; pasaport'a kayitli; hic sornsuz problemsiz, ciziksiz.. resimden de goruluyor zaten..
Tercihim elden gorulup denenip bakilip alinmasi; kargoda basina birsey mi geldi diye gozume uyku girmez benim :)
Umraniye'de calisiyorum, bu taraflardan elden gorulup incelenip begenilirse alinabilir...
Gercekten cok temiz bir telefon, iciniz rahat olsun..

Arkadaslarim,
Sagolun, bu konu ile ilgili cok mesaj geldi, 5 dakika bakleyip atmak cok zor oluyor, sorulara buradan daha guzel cevap verebilirim...

Telefon Amerika'dan geldi; pasaport'a kayitli; hic sornsuz problemsiz, ciziksiz.. resimden de goruluyor zaten..
Tercihim elden gorulup denenip bakilip alinmasi; kargoda basina birsey mi geldi diye gozume uyku girmez benim :)
Umraniye'de calisiyorum, bu taraflardan elden gorulup incelenip begenilirse alinabilir...
Gercekten cok temiz bir telefon, iciniz rahat olsun..

en son kaç olur canım

Back