Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İPEK SATEN NEVRESiM TAKİMİ SEVENLERE ÖZEL satılmıştır..
..krem rengi,taç kristal marka, çift kişilik, 4 yastik kilifli çok sik bir nevresim,180 tlye almistim.40tl...seker pembe özel dikim,çift kişilik,yorgan kilifinin dis tarafi saten ,iç tarafi pamuklu kumaştan,günlük kullanma uygun.bir iki kez kullanildi,40tl
canım pempe olanıda kendime düşünüyor gibiyim. ama ben çarşafın etekleri aşağıya kadar insin istiyorum. o tarz değil demi bu. 160-200 benim yatağım. çarşafın etekleri de gipürlümü
canım pempe olanıda kendime düşünüyor gibiyim. ama ben çarşafın etekleri aşağıya kadar insin istiyorum. o tarz değil demi bu. 160-200 benim yatağım. çarşafın etekleri de gipürlümü
Aa ben anlamamisim dedigini sarkiyomu derken:))).evet aynen asagi kadar sarkiyor.carsafin etekleride gupurlu.benim ystagimda 160 a 2000 :)))).yani taam istedigin gibi