• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri İpek Saç Kremi-sarı ambalaj

valhala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
2.390
2
96
Tekirdağ
merhabalar,

ben bugün ipek saç kremi aldım,sarı ambalajlı olan..
kullanıp da memnun kalan var mı acaba ?

şimdiden çok teşekkürler :54::54:

markette satlan kremlern içde en ıyısı bnce.. hafife alınck bi krem değil. pantene ve elıdorun saç kremlernden kat kat ii bence.. hala da kullanıyorum..

Ben mor ambalajda olanından kullandım badem sütlü yazıyor o da çok güzeldi. Koca şişe 2 tl olunca insan dandik birşey olacak zannedebiliyor ama hiç de öyle değil. Saçları çok ipeksi hale getiriyor

Ben mor ambalajda olanından kullandım badem sütlü yazıyor o da çok güzeldi. Koca şişe 2 tl olunca insan dandik birşey olacak zannedebiliyor ama hiç de öyle değil. Saçları çok ipeksi hale getiriyor

valla haklısın canım...
hem hesaplı hem de kaliteli..yumuşacık yapıyor ve benim saçlarımı dökmüyor..

katılmakla birlikte,mor ambajlı saç kreminin kokusu da çok güzel:62:

Ben de bugün aldım daha yeni kuruttum saçımı bakalımbiraz yatışsın belli olur yazıcam buraya da.

Bende 10 yıla yakın İpek saç krmini kullanıyorum,ÇOK TA MEMNUNUM ..mor kutunun kokusu daha güzel ama .tavsiye ederim

bende yeni aldım o sarıyı 3 defa kullandım şimdilik iii gibi ama umarım bişi olmaz zaten uçlarımda boya kaldığı için bayaa yıprandı biraz daha uzayana kadar idare etse yeter

Ben üniversite yıllarında kullanırdım saçlarım çok güzeldi... Ne zaman şampuanlara kremlere avuç dolusu para döktüm saçlarım bozuldu... Şimdi tekrar döndüm çok memnunum, tonlarda para dökmeye değmiyor...

Back