• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ipek mobilya kullanan var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hsyncns

sabır...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
126
0
46
Bursa
mrb kızlar abim evlenicek 1 ay sonra ipek mobilya dan almayı düşünüyoruz sizce iyimi? aranızda kullanan varmı acaba???

bende aynı soru için başlık açacaktım bu soruya rastladım.. kızlar ipek mobilya kullanan var mı?

kızlar çevremde 3 kişi hatta kasımda evlenen bir arkadaşım herşeyini ipek mobilyadan aldı:16:
kalitesi çok güzel bazıları mesela masalarda bile ince tatta kullanıyo ipek mobilya kütük gibi kap kalın sağlam malzemelere sahip:1::1:
sedoşum sana demiştim zaten kesinlikle bi gidip görün....
herkes bellona istikbal die soru işareti kalmasın kafanızda:nazar:

ben ipek mobilya kullanıyorum 2 yııldır ve kesinlikle tavsiye etmem. Koltuğu yerinden oynatmadık bile ama nasıl olduysa kol kısmının içinden birşey kırılmış =(
Kumaşı antilop derisi ve isterseniz fotosunu çekeyim resmen dikiş yerlerinden yırtıklar oluştu ki bizim eve misafir bile sık gelmez.

Allah izin verirse 2 yıl daha kullanıp atacağım hepsini.:57: :57:

Bizim evdede var ipek mobilya, 4-5 sene önce almıştı bizimkiler. belki dahada fazla olmuştur.
Bana çok sağlam geldi açıkçası. Biz biraz oturumu rahat olmayan bi model almışız o konuda sıkıntılıyız ama hiçbir şey olmadı şimdiye kadar, çok dayanıklı gibi geldi dedim ya.
İpekten sonra bellonanın tek bi kanepesini almıştık bir kaç kere çöktü servis çagırdık yapılldı geldi yine aynı sorun oldu. Dedemlerde aynı zamanda bellona almıştı onlarla uğraştı biraz servislik oldular falan. Ama ipekte bir sorun yaşamadık şimdiye kadar.

Back
X