Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar Merhaba , ipek kirpik diye bişey duydum görsellerine bakınca çok doğal duruyor benim kirpiklerimde seyrek biraz düşünmüyor değilim . Aranızda yaptıran veya fiyat dahil bilgi sahibi olan var mı benimle paylaşırsaniz sevinirim
Evet ya bir de çok doğal duruyorAyy bende cok begeniyorum hic rimel surmeye gerek kalmiyor.
Evet olan kirpiklerimden olma durumu da var :) hiç farkında değilim ya konunun nerde oldugunuYa yanlış olmasın ama ben bu olayın gerçek kirpiklere zarar verdiğini duydum. Olan da gidiyormuş yani. Ben 300 TL civarı görmüştüm sanki bi güzellik merkezinin dışında. .
Ayrıca konunuz yanlış yerde. .
Arkadaslar Merhaba , ipek kirpik diye bişey duydum görsellerine bakınca çok doğal duruyor benim kirpiklerimde seyrek biraz düşünmüyor değilim . Aranızda yaptıran veya fiyat dahil bilgi sahibi olan var mı benimle paylaşırsaniz sevinirim
Ay yok ya vazgeçtim çok teşekkürler :)Yüzünüzü nasıl yıkayacaksınız?
Beni en zorlayan noktalardan birisi bu. Yüzümü yıkarken genellikle tüm yüzüme su sürmeyi seviyorum. Uygulama yapıldığından beri yüzünü yıkamayı yeni öğrenen çocuklar gibiyim. Çünkü kirpiklere sabun, jel ya da başka bir malzeme değmemesi gerekli…
Uykuda sorun oluyor mu?
Kesinlikle! Yüz üstü yatamıyorsunuz, yan yatarken yastığın kirpiklere değmesini engellemelisiniz ve benzeri uyku pozisyonlarıyla vedalaşın. Sırt üstü yatmalısınız yoksa kirpikler kırılabilir….
Yapıldıktan sonra herhangi bir acı hissi var mı?
İlk gün bu acıyı hissetmesem de gün itibariyle kirpiklere dokunduğumda kirpik diplerimde hafif bir batma hissediyorum. Gözünüzde arpacık çıkmadan önceki acının hemen hemen aynısı denilebilir.
Bunları da okuyun. .
Ya benim kirpiklerimde
Ay yok ya vazgeçtim çok teşekkürler :)
Doğru ya ben öyle olduğunu bilmiyordum çok sağol :)Vazgeçmeniz için göndermedim. Rica ederim. Tabi ki siz bilirsiniz yine de :) Ben de bi ara düşündüm, ama ipek kirpik gibi küçücük bi uygulamanın beni ameliyatlı gibi durumlara sokmasını istemiyorum açıkçası. .
Ay iyiki yaptirmqmisim o zaman ya çok sağol vallaYaptırdım
Bin pişman oldum
Eziyetine deymez cıkması ayrı sorun takılması ayrı
İlk bi hafta güzel duruyo sonra bozuluyor.
1 ay bile tutmadım
Kirpiklerim dökülmedi ama cıkarmak için sürdükleri madde gözümün içine mıctı.
Paramla rezil oldum ayol
Arkadaşım sakın yaptırma sakınnn!! Ankara'da ablamla profesyonel bi yere yaptırdık ama ablamın göz retinasını yırttılar benim gözüm mikrop kaptı. Çok zor bi dönemdi. Lütfen her gün rimelinizi sürün silin olmadı kirpiksiz dolasın ama sakın yaptırmayın. Kör olursunuz göz bu çok değerli en profesyonelinin elinde bile o yapıştırıcı madde çok tehlikeli şakın diim biz yaptık siz yapmayın !!!Arkadaslar Merhaba , ipek kirpik diye bişey duydum görsellerine bakınca çok doğal duruyor benim kirpiklerimde seyrek biraz düşünmüyor değilim . Aranızda yaptıran veya fiyat dahil bilgi sahibi olan var mı benimle paylaşırsaniz sevinirim