• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı İpek kirpik

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Cnsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
33
6
1
Arkadaslar Merhaba , ipek kirpik diye bişey duydum görsellerine bakınca çok doğal duruyor benim kirpiklerimde seyrek biraz düşünmüyor değilim . Aranızda yaptıran veya fiyat dahil bilgi sahibi olan var mı benimle paylaşırsaniz sevinirim :KK30:

Arkadaslar Merhaba , ipek kirpik diye bişey duydum görsellerine bakınca çok doğal duruyor benim kirpiklerimde seyrek biraz düşünmüyor değilim . Aranızda yaptıran veya fiyat dahil bilgi sahibi olan var mı benimle paylaşırsaniz sevinirim :KK30:

Ya yanlış olmasın ama ben bu olayın gerçek kirpiklere zarar verdiğini duydum. Olan da gidiyormuş yani. Ben 300 TL civarı görmüştüm sanki bi güzellik merkezinin dışında. . Bir de 3 ay falan gidiyormuş.

Ayrıca konunuz yanlış yerde. .

Ayy bende cok begeniyorum hic rimel surmeye gerek kalmiyor.

Ya yanlış olmasın ama ben bu olayın gerçek kirpiklere zarar verdiğini duydum. Olan da gidiyormuş yani. Ben 300 TL civarı görmüştüm sanki bi güzellik merkezinin dışında. .

Ayrıca konunuz yanlış yerde. .
Evet olan kirpiklerimden olma durumu da var :) hiç farkında değilim ya konunun nerde oldugunu

Kirpiklerin dökülme ihtimalini duyunca vazgeçtim. Zaten doğal kirpiklerim uzun ve kıvrık rimelli gibi, o yüzden çok da takmadım. :nazar:
Ama zarar vermeseydi yaptıracaktım :110:

Yüzünüzü nasıl yıkayacaksınız?
Beni en zorlayan noktalardan birisi bu. Yüzümü yıkarken genellikle tüm yüzüme su sürmeyi seviyorum. Uygulama yapıldığından beri yüzünü yıkamayı yeni öğrenen çocuklar gibiyim. Çünkü kirpiklere sabun, jel ya da başka bir malzeme değmemesi gerekli…

Uykuda sorun oluyor mu?
Kesinlikle! Yüz üstü yatamıyorsunuz, yan yatarken yastığın kirpiklere değmesini engellemelisiniz ve benzeri uyku pozisyonlarıyla vedalaşın. Sırt üstü yatmalısınız yoksa kirpikler kırılabilir….

Yapıldıktan sonra herhangi bir acı hissi var mı?
İlk gün bu acıyı hissetmesem de gün itibariyle kirpiklere dokunduğumda kirpik diplerimde hafif bir batma hissediyorum. Gözünüzde arpacık çıkmadan önceki acının hemen hemen aynısı denilebilir.

Bunları da okuyun. .

Benim kuzenim yaptırdı epeyce de nir para döktü.
Sonuç gözleri enfeksiyon kaptı kirpik dipleri iltihaplandı be kendi kirpikleri de döküldü.
Yeniden çıkartana kadar canı çıktı kızın.

Evet ben iki kere yaptirdim kesinlikle cok dogal duruyor insana ayri bir guzellik katiyor. Rimel surebilirsin ama kirpik diplerine yapistirildigi icin o ipek kirpikler pamukla silmek gibi bir durumun olamaz..cok sicak suyla dus yapamazsin,yuzunu yikayamazsin. Gerci cok onemli degil rimel surmesende olur. Ama bir kere yaptirirsaniz kesinlikle cok seversiniz :)

Ya benim kirpiklerimde
Yüzünüzü nasıl yıkayacaksınız?
Beni en zorlayan noktalardan birisi bu. Yüzümü yıkarken genellikle tüm yüzüme su sürmeyi seviyorum. Uygulama yapıldığından beri yüzünü yıkamayı yeni öğrenen çocuklar gibiyim. Çünkü kirpiklere sabun, jel ya da başka bir malzeme değmemesi gerekli…

Uykuda sorun oluyor mu?
Kesinlikle! Yüz üstü yatamıyorsunuz, yan yatarken yastığın kirpiklere değmesini engellemelisiniz ve benzeri uyku pozisyonlarıyla vedalaşın. Sırt üstü yatmalısınız yoksa kirpikler kırılabilir….

Yapıldıktan sonra herhangi bir acı hissi var mı?
İlk gün bu acıyı hissetmesem de gün itibariyle kirpiklere dokunduğumda kirpik diplerimde hafif bir batma hissediyorum. Gözünüzde arpacık çıkmadan önceki acının hemen hemen aynısı denilebilir.

Bunları da okuyun. .
Ay yok ya vazgeçtim çok teşekkürler :)

Benim kuzenim dugununde taktirdi cok dogal duruyordu.Benim kirpiklerimde uzun cok degil ama hic takmiyorum :/ Bence makyaj teknigiyle falan halledebilirsin surekli kullanmak zarar verebilir

Ya benim kirpiklerimde

Ay yok ya vazgeçtim çok teşekkürler :)

Vazgeçmeniz için göndermedim. Rica ederim. Tabi ki siz bilirsiniz yine de :) Ben de bi ara düşündüm, ama ipek kirpik gibi küçücük bi uygulamanın beni ameliyatlı gibi durumlara sokmasını istemiyorum açıkçası. .

100 tl ye yapıyorlar ama yaptırıp da pişman olmayanı görmedim daha

Vazgeçmeniz için göndermedim. Rica ederim. Tabi ki siz bilirsiniz yine de :) Ben de bi ara düşündüm, ama ipek kirpik gibi küçücük bi uygulamanın beni ameliyatlı gibi durumlara sokmasını istemiyorum açıkçası. .
Doğru ya ben öyle olduğunu bilmiyordum çok sağol :)

Yaptırdım
Bin pişman oldum
Eziyetine deymez cıkması ayrı sorun takılması ayrı
İlk bi hafta güzel duruyo sonra bozuluyor.
1 ay bile tutmadım
Kirpiklerim dökülmedi ama cıkarmak için sürdükleri madde gözümün içine mıctı.
Paramla rezil oldum ayol

Yaptırdım
Bin pişman oldum
Eziyetine deymez cıkması ayrı sorun takılması ayrı
İlk bi hafta güzel duruyo sonra bozuluyor.
1 ay bile tutmadım
Kirpiklerim dökülmedi ama cıkarmak için sürdükleri madde gözümün içine mıctı.
Paramla rezil oldum ayol
Ay iyiki yaptirmqmisim o zaman ya çok sağol valla

çok arkadaşımdan duyuyorum ediyorum ama emin değilim güzel durup durmayacagından? tecrübesi olanlar ?

Ben yaptırdım tatlım hem çok doğal göründüğünü düşünüyorum hemde ben çok uygun fiyata yaptırdım kesinlikle denemeye değer pişman olmayacağını düşünüyorum iyi araştır doğru ve uzman birine yaptırmanı tavsiye ediyorum mesela ben Antalya da bir iki deneme sonrası doğru kişiyi bulduğuma inanıyorum Antalya çevresinde olan varsa kadının iletişimin bilgilerini vereyim. Artık o kadar alıştım ki ipek kirpiğe 1 hafta dinlenme süresinde kendimi kel gibi hissediyorum.

Ben hiç memnun kalmadım kızlar.15 gün sonra tek tük kaldı çoğu döküldü bakıma gittim bi 15 gün sonra da çıkarttım.toplamda 1 ay kaldı ama kirpiklerim seyreldi kısaldı düzleşti yapısı değişti.şimdi eose hint yapı toparlamaya çalışıyorum parama mı üzüleyim kirpiklerime mi.kısacası asla tavsiye etmiyorum.özel günlerde tak takma kirpiği çık yani

Arkadaşım sakın yaptırma sakınnn!! Ankara'da ablamla profesyonel bi yere yaptırdık ama ablamın göz retinasını yırttılar benim gözüm mikrop kaptı. Çok zor bi dönemdi. Lütfen her gün rimelinizi sürün silin olmadı kirpiksiz dolasın ama sakın yaptırmayın. Kör olursunuz göz bu çok değerli en profesyonelinin elinde bile o yapıştırıcı madde çok tehlikeli şakın diim biz yaptık siz yapmayın !!!

Back