Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararı var mı acaba? Kirpiklerde dökülme yaşadınız mı? Bende kirpik botoksu düşünüyorum ama kararsızımBen Eylül Öztürk’e yaptırdım daha önce. Çok da güzel ve sağlam oldu.
Tabii ki hafif dökülmeler oluyor çünkü bazen kirpikler zor düşüyor ve beraberinde sizin kirpiği de götürüyor. Bence kendi kirpiğiniz varsa kirpik laminasyon yaptırın. Ama ben düzenli yaptırırım bakımına giderim uğraşırım derseniz ipek kirpiğin verdiği efekti hiçbiri vermiyor tabii ki ikisini de yaptırdımZararı var mı acaba? Kirpiklerde dökülme yaşadınız mı? Bende kirpik botoksu düşünüyorum ama kararsızım
kadara yaptırdınız acaba cevap verdiğiniz için sağolun bu aradaBen Eylül Öztürk’e yaptırdım daha önce. Çok da güzel ve sağlam oldu.
Teşekkür ederimTabii ki hafif dökülmeler oluyor çünkü bazen kirpikler zor düşüyor ve beraberinde sizin kirpiği de götürüyor. Bence kendi kirpiğiniz varsa kirpik laminasyon yaptırın. Ama ben düzenli yaptırırım bakımına giderim uğraşırım derseniz ipek kirpiğin verdiği efekti hiçbiri vermiyor tabii ki ikisini de yaptırdım
Rica ederim. 150 liraya yaptırmıştım ben.ne
kadara yaptırdınız acaba cevap verdiğiniz için sağolun bu arada
çok soru sordum ama yeni mi yaptırdınız yoksa baya oluyor muRica ederim. 150 liraya yaptırmıştım ben.
kızlar selam ipek kirpik yaptıracağım 2d ama önceden yaptırmış anadolu yakasında pendik kartal kadıköy maltepe gibi yerlerde güvendiğiniz beğendiğiniz yerler var mı acaba
bir yeri var mı acaba söylerseniz bakabilirim bendealeykum selam benim kizkardesim estetisyen cok guzel yapiyo istanbul anadolu yakasinda oturuyo benim kirpiklerim yok denecek kadar az ken yogun be guzel yapti ben izmirde oturuyorum aylik bakimini yaptiramadigim halde uzun sure kaldi kirpiklerim
3 ay oluyorçok soru sordum ama yeni mi yaptırdınız yoksa baya oluyor mu
bir yeri var mı n
bir yeri var mı acaba söylerseniz bakabilirim bende