- 3 Haziran 2018
- 1
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi Pozitifimsi
Kendin çıkartırsan kalan tüm kirpiklerini sökersin. Yaptırdığın yere git çıkarsınlar. Çıkarırken dikkat et tam uhusu tam yumuşamadan çıkarmasınlar. Cımbızla çekiyorlar diğer tek tük kirpiklerde gidiyor. Benim sayılı kalmıştı kirpiklerim. Bakım yaptım evde badem yağı sürdüm. İstersen boş rimel kutusuna istersen kulak çöpüyle sür. 5-10 günde kendini gösterir. Benim moralim çok bozulmuştu kirpiklerim yok diye ben makyajsız gezmediğim için çok göze batmamıştı :)Arkadaşlar bende o hataya düşüp ipek kirpik yaptırdım. İlk gün yaptırdığım kirpikler döküldü ve kendi kirpiklerimde kopmaya başladı. Canım çok sıkılıyor bu duruma önerileriniz var mı? Hala ipek kirpiklerim duruyor ve ben bunları kendim çıkarmak istiyorum. Kazık gibi oldu heps ve gözüme batıyor artık kaşıntı had safhada. Ne olur kızlar yardım edin bana.
Dün aradım ben onları biz burada çıkarma yapmıyoruz dedi bana baya tartıştım onlarla telefonda ama çözüm buldum sonunda bir arkadaşım söyledi badem yağı yada hindistan cevizi yağını kirpik diplerine sürüp streç filmle sar ve ısı uygula dedi. Yaptım yavaşça koparmadan kirpikler çıkıverdi bu yazıyı da buraya bırakayım lazım olur. Bu arada tavsiyem için teşekkür ederim deneyeceğim. Sevgiler..Kendin çıkartırsan kalan tüm kirpiklerini sökersin. Yaptırdığın yere git çıkarsınlar. Çıkarırken dikkat et tam uhusu tam yumuşamadan çıkarmasınlar. Cımbızla çekiyorlar diğer tek tük kirpiklerde gidiyor. Benim sayılı kalmıştı kirpiklerim. Bakım yaptım evde badem yağı sürdüm. İstersen boş rimel kutusuna istersen kulak çöpüyle sür. 5-10 günde kendini gösterir. Benim moralim çok bozulmuştu kirpiklerim yok diye ben makyajsız gezmediğim için çok göze batmamıştı :)
Sorma helak oldum. Yola yola söve söve çıkardım. Arkadaşın biri badem yağı sür streç filmle ısı uygula dedi bana yaptım baya ipek kırpikler döküldü yolmuş olduğum kirpiklerime de baya ağladım tavsiyelerinizi yapıyorum. Ve inanın baya faydası oldu kızlar. Teşekkürler. Hayatımda yaptığım en büyük hata ipek kirpik pardon kazık kirpikKızlar sakın taktırmayın. Ben deneyimli bir kuaförde taktırdım. İlk taktığımda kıl gibi duruyordu. Uhusunu az koymuş sanırım ve benim elime de nokta nokta bişeyler geliyordu. Sonra göz kapa aç yaparken sert bişey batıyordu. Neyse ben bunları kendim yoldum. Kirpiklerim yok oldu. Tabi yine az bişey vardı kirpiklerim. Taktırdıktan 1 hafta sonra yolunca tekrar gitiim ve kuaförüm kendi uhu hatasından kaynaklandığını söyleyip yeniden taktı. İlk taktığında yanma oldu gözlerim kızardı şişti ama 10 dkda geçti. 2. Taktığında bi yanma tuttu gözyaşı geldikçe daha çok yandı. Meğer kendi kirpiklerim ilk takıldığında dökülünce takacak yeri bilemeyip daha iç kısma takmış kirpikleri buda ıslandıkça yanıyor. Neyse 1 saat flan kırmızı ve yanar veziyette gezdim. Yoğun olsun dedim. Kısa ve yoğun taktı. Normal uhulu kirpik gibi dizmiş hepsini kalme sürmeme gerek kalmıyor altlar uhudan siyah. Kirpik dipleri şiş ve kırmızı. O kirpikler nasıl ağrı yapıyor bilemezsiniz. Batıyor bide. Çekmek isteyincede etimle beraber geliyor. 2 hafta dayandım. Sonra gitti çıkarttım. Tabi çıkarma işlemi de takma kadar zor. Kirpiklere bi jel sürdü bekledi. Az yanma oldu. Sonra cımbızla tek tek söktü. Sökerken kirpikler de geliyor. Kız hepsini çıkarttıktan sonra suratı sok bana bakıyor. Kirpik her gözümde 5-6 sap kalmış diğerleri minnak minnak bildiğiniz mahfolmuş. Neyse bitmiş rimel kutuma bedem yağı döktüm sabah akşam sürdüm. Gözlerim yağdan görünmeyecek kadar bol sürdüm ama gözleri açmayın yanıyor. 1 hatfa devam ettim ve üşendim sonra. Kendi haline bıraktım şuan kirpiklerim eski halinden daha fazla. Hepsi kopunca aynı boyda bi anda uzadışar çok yoğun duruyor. İpek kirpik takmayın sakın