- 3 Haziran 2018
- 1
- 4
- 29
- Konu Sahibi Pozitifimsi
Bu tarihten bir yıl önce Bakırköy’de bir kuaförde yaptırdığım ve pişman olduğum bir deneyimdir kendisi. 150 ₺ baydıktan sonra eline geçenin fazlasıyla yapay ve rahatsız bir şey olduğunu farkettiğinde bir yutkunuyorsun . Tabi bu işlemi yapanın da marifetine bağlı bir durumdur çok da olumsuz gitmek istemiyorum duruma fakat benim gittiğim kuaföre böyle desti izdivaç programından ve instagramdan hafif tanınmış kişi ayağındaki çakma artistlerin tercih ettiği bir mekandı. Herhalde kötünün iyisi. Yapım aşamasında herhangi bir sıkıntı yok fakat aynaya baktığında tahmin ettiğinden daha sahte olduğunu anlıyorsun . İlk uyku serüveninde aman bir şey olmasın o tarafa yatmayım sırt üstü yatayım desen de bir şekilde eğer benim gibi yüz üstü yatan bir kişiysen yüz üstü yatıyorsun ve sabah kirpiklerinin bazısının Konya’ya bazısının anyaya yatarken buluyorsun . Hadi bunu da kabullendin yüzünü yıkarken ne kadar çaba harcasanda göz makyajını çıkarmak için göz kapağın la bir temasın oluyor eee haliyle kirpiklerini de etkiliyorsun yavaştan bir eline gelmeye başlıyor zaten . Bunu arasan kuaförüne desen der ki “tatlım yıkadığından o canım benim “ başıma geldiğinden bilirim. Eee yüzümü yıkamayım mı elbet bana veda edecek kirpikler için ömür boyu bende kalacak olan cildimi makyaja mı yedireyim. Neyse her yıkadığın da bir kaçını kaybediyorsun . Sonlara doğru böyle kirpik kısmının bir tarafı uzun bir tarafı kısa adeta yan saçlarıyla kelliği kapatan Şuayip misali kirpiklerini sağa sola yatırmakla uğraşıyorsun . Son olarak da artık rezilliğe daha fazla dayanamayıp kendin çıkarmaya çalışıyorsun bu olayda da eldeki bulgurdan olup kendi kirpiklerini de yoluyorsun . Neticede İpek kirpik kimseye tavsiye etmiyorum . En iyisi en güzelini yapsa da bu işlem eninde sonunda zarar veriyor bilesiniz . Daha sonraları kirpik liftingi yaptırdım acayip memnunum en azından kendini güçlendiriyorum . Eğer güçlendirmek için bir tavsiyesiniz varsa alırım kızlar ?