- 21 Nisan 2016
- 201
- 96
- 30
Kızlar konuyu doğru yere acip acmadıgımdan emin değilim. Artık saatlerdir doldum birilerine danısmaya ihityacım var. Ben uzun uuzun kirpiklere heveslendim ve ipek kirpik uygulaması yaptırdım. Aslında memnun kaldım güzelde olmuştu yaptıralı 3-4 gün filan oldu dökülmeye basladı işte sıcak duştan sonra elime gelmeye ve şekilleri bozumaya basladı ayrıca rahat rahat makyajımı silemiyordum ve gözlerimi ovusturamıyodum falan filan dedim çıkarttırayım bugun gittm çıkarttım kurtuldum onlardan. Çıkartma işlemi gözüm kapalı yapıldı ama kullanılan madde iki gözümede girdi aşırı yandı. Bayan geçici bu durumun geçici oldugunu söyledi biraz gözlerimi dinlendirdikten 2 defa soğuk su ile yıkandı orada ama yok geçmedi. Neyse dedim ben eve gideyim eve geldim göz damlası kullandım yıkadım geçmiyor. Bayanla yeniden görüştük durumumu sordu sağolsun.Başlarına ilk kez gelmiş sürekli kullandğm malzeme dedi. Geçmesse doktora gitmeyi düşünüyorum. Sizce gözüme zarar vermiş midir böyle deneyimi olan varmı ne önerirsiniz acaba?