Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hemen bir kullanıcı olarak kirpik perması ve protez tırnaktan bahsediyim.protez tırnak için görüntü öuhtrşem ama ayda bir bakımını yaptırman gerekiyor ve cıkarmak istediğinde yerleştirilirken üzeri törpülendiği ve tırnak hava almadıgı için sapsarı cirkiin sağlıksız bir tırnak cıkıyor içinden.gelelim kirpik permasına ve hatta ipek kirpiğe kirpik oermasını ilk 2011 de yaptırmıstım memnun kalmıstım çünkü sürekli kıvrılmıs kirpikler ıkı ay performansını sürdürüyor yapılması yaklaşık boyasıyla 1 saat 10 dk sürüyor.her tatil öncesi yaptırdım ondan sonra hala da var.ilk düzcede yaptırmıstım şimdi ankarada yaptırdım güzel.ipek kirpik de ii bakarsan ıkı uc ay dayanıo bsna bir ay dayandı sol kirpiklerim dokuldu sağdakileri de ben söktüm walla takma kirpik gibi duruyor düğün veya yine tatilde makyajsız gezemem diyenler için uygun.