Şuan üç hafta oldu ara vereli, kirpiklerim bayağı uzadı ama ipek kirpik bi başkaydı yaaCanım benimde döküldü ipek kirpik sonrası. Hiç kirpiğim yoktu hemde :) bir şey yapmadım kendi kendine uzadılar ama sen de nasıl olur bilmiyorum
Ay bende hem protez tırnak hem ipek kirpik bağımlısıMerhaba bende bir protez tırnak ve takma kirpik bağımlısı olarakdahil olayım . Tırnaklarim çok fena durumda bayrama dek ara verdim lakin ellerim gozume kamyon şoförü gibi geliyor malesef bakımlı uzun beyaz veya french tırnak aşığıyım. Takma kirpik ten sonra ipek kirpik deneyeyim dedim katiyyen memnun kalmadım mahvetti hemen döküldü ki baya pahalı ve iki hafta sıra beklemeli bir yerde yaptırdım şuan kirpiklerim incecik kısa ve rimel sursem de belli değil . Takma kirpige geri dönucem bana göre değilmiş . Wafiranin kirpik losyonunu aldım baya memnuniyet dönüşleri var . Saç serumundan da memnunum
Clean girl asla giremeyecegim bir modAy bende hem protez tırnak hem ipek kirpik bağımlısı
Şuan ikisinde bıraktım herhalde clean girl era’mdayım, ama ne yalan söyleyeyim çok özledim, bir ay olacak yaptırmayalı.
Ellerim başta bir garip geldi, sosis gibiama simdi çok rahat ediyorum protez tırnak olmadan
bende zorlaniyorum bu aralarClean girl asla giremeyecegim bir mod
Ben natürel yaptirmama rağmen bu aralar mini kylie diye kaşınıyorum hayırlısı olsunbende zorlaniyorum bu aralarcluster lashes deneyecegim, tek tek takilan kirpiklerden, 7 gun tutuyormus.
İyi yapan bir yere gitmek lazım yapıştırıcı batıyor falan çok rahatsız edici oluyorrrŞuan üç hafta oldu ara vereli, kirpiklerim bayağı uzadı ama ipek kirpik bi başkaydı yaaramazandan sonra yine yaptıracağım
Siz yaptirdinizmi? Kirpiklerim cok ince, acaba hasar görürmükirpik lifting yaptırıp o şekilde devam etseniz. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?