Doğuma Hazırlık ipek isminde olan bayanlar yada anneler lütfen yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdaam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
76
1
kızıma ipek ismini koymaya karar verdim sizce nasıl?ipek isminde olan bayanlar ve anneler memnunmusunuz isminizden tavsiye edermisiniz?

kız kardeşimin adı ipek ben 11 yaşında iken olmuştu kız kardeşim ve ben o zaman adı ipek olsun die tutturmuştum öyle de oldu isminden de gayet memnun ondan sonrakinin adı ise elif biz bayağı bi kalabalık aileyiz :)))

bende bocegımın adını ıpek koyucam kısmetse... gayet cici nazik bi bayan ısmı kım neden memnun olmasın kı zemuszemus

kızınız büyüdüğünde eminim isminden memnun olur merak etmeyin.ınşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

çok güzel çok zarif bir isim, bence de kızınız büyüdüğünde isminden şikayetçi olmayacaktır
ipek kızım diye saçlarını okşadığınızda ne kadar mutlu olacak düşünsenize :asigim:

yaa çok teşekkür ederim hepinize çok rahatladım ipek kızım adınada teşekkür ederiz teyzeleri

aslında farklı isimler vardı aklımızda onların arasında gidip geliyorduk mutlaka onlardan biri olur diye düşünüyordum ki birden aklıma ipek ismi geldi eşime sordum olabilir güzel dedi bide sizin fikrinizi alayım istedim sayenizde kızıma artık ismiyle hitab ediyorum hepinize teşekkürler.düşünsenize bütün hayatı boyunca o ismi taşıyacak özellikle okul hayatında sürekli ismi sorulacak ve ismini severek isteyerek kullansın istiyorum bu yüzden seçim yapmak çok zordu........

canım ya bende hamileyim.ve bende kızıma ipek koyacagım.pek narin geliyo isim.bizde artık ipek diye seviyoruz kızımı.benim içime sindi yani..

çok sevindim kızımın adaşları çoğalıyor yani bizde çok alıştık bu isime inşallah hayırlı olur bebeklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…