ipek esarplar istediginiz fiyata

kizlar etiketli sarar 35 değil, 30 pardon. ilk sayfada da 30 yaziyor yanlış yazmışım.

iki sarar esarbi da alana 60 yaparim ikisini. 60 tl.ye iki esarp firsatini kacirmayin

Kalsedon ve diger arkadaşlar. . Elimde kalan esarplari guncelledim. Mavi olan yuzde yuz ipek bona sera. Kahve krem olan yuzde yuz ipek tekbir, haki tonlarinda olan ise yuzde yuz ipek degil sanirim bona sera. Ama twill ipek gibi ayni. Sadece etiketi yok goremiyorum yuzdesini. Esarplarda hicbir deformasyon, leke vs. yoktur, yeni gibidir. Ekliyorum:

Fiyatlari ozelden anlasiriz. Toplu alimda indirim olur. Ayrica takas yapabileceginiz ipek esarplariniz varsa ipek esarpla takasa açıktır ürünler.

Satılan sarar eşarplar güzelmiş.Tercih olarak koyu renk eşarpları kullanıyorum.Kahve eşarpta güzel ama benzeri var bende de..Eklemeyi düşündüğün başka eşarpların var mı?

Satılan sarar eşarplar güzelmiş.Tercih olarak koyu renk eşarpları kullanıyorum.Kahve eşarpta güzel ama benzeri var bende de..Eklemeyi düşündüğün başka eşarpların var mı?
Canim ben de koyu renk kullaniyorum genelde. Baska ekleyebilecegim esarplarim var evet. Ozelden yarin atarim bi tane pierre cardin şimdilik. Begenecegine eminim.

Ozelden yazdim ama gitmiyor mesaj. Hata veriyor. Kullanici bulunamadı diyor nick dogru oldugu halde niye ki? Aceba mesaj kutunuz mu dolu

7.sayfada guncelledim esarplari kizlar.
Fiyatlarda anlasiriz.
Ayrica ipek esarplarim yine ipek esarpla ya da begendigim bir cantayla takasa açıktır.
Aker ve pierre cardin isteyen olursa eklerim.

Kizlar takas yapmak istediginiz,halen kullandığınız fakat sıkıldığınız ipek esarplariniz varsa bu konuya ekleyebilirsiniz. Buraya eklemedigim cok guzel esarplar var elimde kiyamadigim. Isteyene ozelden yollarım. Takas yapabiliriz degisiklik olur hep alistigimiz esarplari ortunmekten kurtuluruz:) takas taleplerini bekliyorum arkadaşlar

Herkese iyi alışverişler.. Esarp satışı devam ediyor. Takasa açıktır. 7.sayfada güncellenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…