ipek esarplar istediginiz fiyata

Mavi bona sera yuzde yuz ipek esarp ve yesil bona sera twiil ipek esarp ikisi birden 30 tl. yaptim

Bu indirimi kacirmayin..

sevgili satensi arkadasim bende saten var hic kullanilmamis da var ilgilenirsen goruselim
sevgili akayyy arkadasim seninle takas konusunda mesafe katedememistik hatirladin mi. ilk sayfadaki sarar sifir esarbin duruyor mu ve fiyat ne dusunursun sekerim ;)

sevgili satensi arkadasim bende saten var hic kullanilmamis da var ilgilenirsen goruselim
sevgili akayyy arkadasim seninle takas konusunda mesafe katedememistik hatirladin mi. ilk sayfadaki sarar sifir esarbin duruyor mu ve fiyat ne dusunursun sekerim ;)
Resim varmı ikinci el olursa sevinirim fiyatıda uygunsa tabi

sevgili akayyy arkadasim seninle takas konusunda mesafe katedememistik hatirladin mi. ilk sayfadaki sarar sifir esarbin duruyor mu ve fiyat ne dusunursun sekerim :KK66:
sevgili akayyy arkadasim seninle takas konusunda mesafe katedememistik hatirladin mi. ilk sayfadaki sarar sifir esarbin duruyor mu ve fiyat ne dusunursun sekerim :KK66:
Hatirladim canim tabii:) Sarar esarp etiketli duruyor canım. Fiyatı 30 tl.

Hatirladim canim tabii:) Sarar esarp etiketli duruyor canım. Fiyatı 30 tl.

cnm resımde cok belli degıl ama zemın rengı krem mı beyaz mı acaba he bı de kargo senden dı mı alasım var sankı :KK4:. esarpları elden cıkarmanın yolununu da buldum sanırım en ıyısı cogu mantomu satmak oyle dusunuyorum artık ınsan bu forumlara bakınca her sey evde göze batmaya başlıyo her şeyı satasım var :mad:

cnm resımde cok belli degıl ama zemın rengı krem mı beyaz mı acaba he bı de kargo senden dı mı alasım var sankı :KK4:. esarpları elden cıkarmanın yolununu da buldum sanırım en ıyısı cogu mantomu satmak oyle dusunuyorum artık ınsan bu forumlara bakınca her sey evde göze batmaya başlıyo her şeyı satasım var :mad:
Zemin krem canim. Kirik beyaz gibi bi renk. Kargo parasını alicinin odeyecegini düşünüp fiyati az tuttum canım. Sifir esarp çünkü bu. Kargo cok tutmaz zaten ama alamayacaksan takas da olabilir

Kizlar ilk sayfadaki leoparli sarar esarbin satışı iptal. alamadi ayirtan kişi. çok isteyen olmuştu,tek tek sormayayim cevap bekliyorum kim alirsa. onceki sayfalarda belirttigim gibi, sıfır degil artık. etiketini cikardim ve kullandım. sifirken 40 tl diyordum. 35 yaptim. diger sarar ise sıfır 35 tl. acele edin onu da kullanirim yoksa:KK48:

Back