- 21 Aralık 2013
- 274
- 34
- 118
- 34
- Konu Sahibi DevranDoner
Bu tivil ipekmi ve fiyatı en son nedirbu da sarar ve sıfır hic kullanmadim. fiyati 30tl bunun. Eki Görüntüle 1326410
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tivil ipekmi ve fiyatı en son nedirbu da sarar ve sıfır hic kullanmadim. fiyati 30tl bunun. Eki Görüntüle 1326410
Evet bu yüzde yüz saf twill ipek. Etiketi üzerinde duruyor foto.da görmüsündür canim sıfır esarp.Bu tivil ipekmi ve fiyatı en son nedir
kıyafet konum var takas düşünürmüsünüzKızlar esarplari düşünen yok mu ben burdayım
Hayır ben buradan kıyafet almiyorum. Cok begendigim bir ipek esarp olursa onunla takas yapabilirim ancak canim teşekkürlerkıyafet konum var takas düşünürmüsünüz
eşin sattıgını biliyor mu canım bide darılmasın sana :))bu sarar. hic kullanmadim. hediye aldi eşim.
Biliyor:) Darilmaz.. Cogunu o alir zaten ortunduklerimin.. Ama bu tutmadı:) Satilirsa baska alcazeşin sattıgını biliyor mu canım bide darılmasın sana :))
Biliyor:) Darilmaz.. Cogunu o alir zaten ortunduklerimin.. Ama bu tutmadı:) Satilirsa baska alcaz
Canim cok tesekkur ederim ama tarzim degil bunlar. Kusura bakma olurmuEki Görüntüle 1333035 Bide bu armine var cnm takas düşünürsen
Yok cnm Estağfurullah peki fiyat ne kadar düşünüyosun ikinci elde olmuş hemCanim cok tesekkur ederim ama tarzim degil bunlar. Kusura bakma olurmu
Canim dedigim gibi bu esarbi isteyen biri var. Whatsaptan gorusmek istemisti. ram net konusamadik. Satilmazsa senle anlaşirizYok cnm Estağfurullah peki fiyat ne kadar düşünüyosun ikinci elde olmuş hem![]()
Tmm haber bekliyorumCanim dedigim gibi bu esarbi isteyen biri var. Whatsaptan gorusmek istemisti. ram net konusamadik. Satilmazsa senle anlaşiriz
Canim leoparli esarp satildi. Baska esarplar da gormek istersen eklerim.Tmm haber bekliyorum
Olabilir aslındaCanim leoparli esarp satildi. Baska esarplar da gormek istersen eklerim.