Bugun itibariyle elime geçen Ipad 4 incelemelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum...
Ipad 2 kullancısı olarak Ipad 3ün gereksiz oldugunu her zaman söylemişimdir hiçbir fark yoktu Retina ekran hariç zaten oda kullanıcıyı pekde etkileyen bir faktör değildi.
Gelelim son modeline "işte bu sefer olmuş" dedirtti şahsen bana. Ipadin diğer 3 modelinde 720p videolar izleyebiliyorduk ama 1080p olanları izleyemiyorduk artık izleyebiliyoruz. İşlemcisi çok güçlü en önemlisi kablosuz ağ ve 3G çekim gücü diğerlerine göre nerdeyse 4 kat daha hızlı...
Şarj süresi gayet iyi akşama kadar oynadım kurcaladım performansı güzel... Bunu bu kadar kısa sürede nasıl test edebildin derseniz;
Belki biliyorsunuz apple adobe flash playerı ürünlerinde kullanmıyor. Yani öyle her istediğimiz siteye girip film dizi vs izleyemiyoruz bunun sebebide şarj süresini azaltması. Ağır bir yazılım olduğundan makineyi yoruyor ve şarjı kısa sürede bitiriyordu.
Yardımcı porgramlarla o sitelere girebiliyoruz ama şarjı çabuk bitiriyordu. Ama bu sefer öyle olmadı gayette uzun soluklu izledim banamısın demedi:)
Video ve fotoğraf çekimide harika arka kamera 1080p ön kamera 720p çekim yapıyor...
Tablet almayı düşünen arkadaşlar Ipad 4 seçimi yaparlarsa pişman olmazlar...
Saygılarımla...