• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.İp perde ?

hayır angelcim pahalı değil.zaten ebatlar arttıkça fiyat o kadarı buluyor.
benim camlarım 80 cm.yanyana 3 tane cam.kadameli şekilde ben rustik yaptım ip perdeyide kademeli taktırdım.evimin fot.koyacağım en yakın zamanda eksikleri tamamlayım.
o zaman bakarsın inşallah beğenirsin.öprüm seni kaydirigubbakcemile5

bende bir internet sitesindenden jakarlı desenli ip perdeden aldım. ( modellerini koymuşsunuz ilk olan beyaz puanlı gibi durandan ) sütlü kahverengi 180 en 300 mt boy 32 TL den aldım çok memnunum hem uygun hemde kullanışlı

bende var yıkama torbasında yıkıyorum çünkü pul işlemeli,güzel ben memnunum

Kızlar bende mutfağıma düşünüyorum..Burada yazılanları okuyunca kullanan arkadaşların memnuniyetleri daha bir artırdı hevesimi..Çoktandır aklımda ama ben bir türlü rengine karar veremiyorum.Mutfak dolaplarım kahve krem.Mutfak camında krem stor var.ıp perde kahve yada krem olsun istemiyorum..Değişik bir renk olsun ama mutfağın konseptini bozmasın ve mutfağa uysun istiyorum.Sizce ne renk yaptırabilirim?Mutfağıma hangi renk daha çok yakışır sizce?Yada sizlerin mutfağı ne renk ip perdeniz ne renk..Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum..Tşkler....

Simli ip perdeler var, simli açık yeşil tonlarında olabilir kahve rengine de uyar. Benim perdelerim krem rengi stor üzerine kahve ve krem kırçıllı renk ve simli o tarz bişey de yapabilirsiniz.

Kızlar bende mutfağıma düşünüyorum..Burada yazılanları okuyunca kullanan arkadaşların memnuniyetleri daha bir artırdı hevesimi..Çoktandır aklımda ama ben bir türlü rengine karar veremiyorum.Mutfak dolaplarım kahve krem.Mutfak camında krem stor var.İp perde kahve yada krem olsun istemiyorum..Değişik bir renk olsun ama mutfağın konseptini bozmasın ve mutfağa uysun istiyorum.Sizce ne renk yaptırabilirim?Mutfağıma hangi renk daha çok yakışır sizce?Yada sizlerin mutfağı ne renk ip perdeniz ne renk..Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum..Tşkler....

bütün renkler uyar bence..mutfağında kullandığın aksesuarlarda mutfak eşalarında ağırlıklı kullandığın bir renk varsa ona uydur bence,yeşil mor kırmızı mavi,işte ne renkse o artık.böylelikle hem renk verir hem de uyumu yakalarsın.

bu perdede ablamda var temizliği öyle zaten kolay kolay kirlenmiyor fakat bunu teras katına veya ev dublex olursa yapıyorlar
diğer türlü bunu kullanamazsınızki

benmde mutfagımla kilerim arasında var.takarlarken bir torba verdiler onun içinde makinede yıkayabilecegimi söylediler

Ben salonuma yaptırdım, salonumda hem camlarda hem de balkon kapısında var, teras katıyla falan ilgisi yok, her yere yapılabilir.

kızlar içeriyi gösteriyor ama...
yatak odasına tehlikeli değilmi müsait değilse tabi..
ben mutfak için düşündüm ama içerisini gösteriyor diye vazgeçtim..

kızlar bide ben semt pazarlarında gördüm böyle kare kare oluyor desenleri ama yukarıdaki gibi ip şeklinde tane tane iniyor aşşağıya doğru farklı renk seçenekleri var çok değişik güzel anlayan oldumu bilmiyorum ama onlardan kullanan var mı fiyatlarıda 15,20 lira arası değişik değişik modeli çok güzel

ıçeriyi gösterir, ama zaten onu perde olarak değil, daha çok fon olarak kullanıyorsun, ip perdenin altına stor yaptırdım ben akşamları storları kapatıyoruz.

$ip%20perde%20191.webp$_ip_perde1.webp

başka bir konuya eklemiştim ama canım bakın birde böyle var bende merak ediyordum?:26:

arkadaşım bende kesinlikle ip perde yaptırcam çok şık duruyo yıkamak için kendi özel çantası var arkadaşım kullanıyo memnun ama normal perdelerden pahalı bunun eni boyu bir ölçü olarak satılıyo öyle metre ile değil simli ve küçük pullu olanlar var ikisi bi arada tavsiye ederim almanı.

arkadaşım bende kesinlikle ip perde yaptırcam çok şık duruyo yıkamak için kendi özel çantası var arkadaşım kullanıyo memnun ama normal perdelerden pahalı bunun eni boyu bir ölçü olarak satılıyo öyle metre ile değil simli ve küçük pullu olanlar var ikisi bi arada tavsiye ederim almanı.

hala kararsızım böyle ip perde modelimi yoksa şöyle bir model daha var balon perde şeklinde sence nasıl? tabi bunun farklı renk ve desende olanlarından..?

Eklentiler

• $ac9e63210e4b0685505d42ae0789f0182b686f6215d212fab00f445d98c908cc.webp
    $ac9e63210e4b0685505d42ae0789f0182b686f6215d212fab00f445d98c908cc.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba,ben de ip perdeleri beğeniyorum ve salona yaptırmak istiyorum ama içeriyi gösterir diye tereddütlüyüm , yan apartmanla çok yakın evimiz.Kullanan arkadaslar sizce nasıl olur?

Back
X