İp perde kullanıyor musunuz? tavsiye eder misiniz

ip perde kullanıyor musunuz?

• evet

OY: 8 72,7%
  • hayır

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11

sevcanyesilkusak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
7
0
40
Herkese selamlar öncelikle sormak istediğim haki yeşili ve sarı tonlarda bir koltuk takımının olduğu şampanya rengi duvarların olduğu ferah bir salon için balkon kapısının olduğu kısma ip perde almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım kuaförümde gördüm çok hoşuma gitti babylon simli ip perde diye bir model buldum n11 de ama simler dökülür mü diye merak ediyorum kullanan varsa bilgi rica edeceğim

Benim mutfak kapımın olduğu yer ve karşısındaki cam ip perde simli ama markasını bilmiyorum perdeciden almıştım
Hem fon gibi duruyor hem de balkon kapısı için ideal tavsiye ederim

Ben birebir gozumle gordum. Komşumun evindeydim makinadan çıkardı ipli perdesini, resssmenn arap saçına donmuştu. Şok oldum..getirdi bıraktı onumuze çozun diye ama nafile.. Duğum duğum kaldı oylece.. Bence çok riskli..

Hem salonda hem oturma odasında kullanıyorum fakat dikey mekanizmalı benim ip perdelerim.
Görüntüsünden ve kullanımından gayet memnunum.
Zaten perde sevmeyen bir insanım, dekorasyon parçası benim gözümde.
Yıkama işine gelince, birkaç yerden düğüm atıp yıkıyorsunuz.
Bugüne kadar bir kere karıştı, o da ıslakken düğümleri birbirine karıştırmamdan kaynaklı.
Ütüsü yok, görüntüsü hoş, yılda 2 kere yıkamak yetiyor, tavsiye ederim.

simleri dökülmüyor, yıkarken yukardan ve altından düğüm atıp bez torbaya koyuyorum.yıkandıktan sonra düğümünü çözmeden asıyorum.asılıyken önce altın sonra üstün düğümünü çözüyorum.bence gayet kullanışlı

öncelikle mesaj bırakan herkese teşekkür ederim biraz önce sayfadan sipariş verdim inşallah kısa sürede gelir de kullanmaya başlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı Olsun canım
Bende ip perde kullanıyorum şans eseri karşıma çıktı beğendim aldım. Makinede yıkıyorum ben simleri dökülür mü senin benimki simli değil makineye atmadan önce büyük bir düğüm atıyorum hiç karışmıyo ütüde yok :)

sakın almayın hele balkona açılan bir kapınızda kullanacaksanız yazın en ufak rüzgarda arapsaçına dönüşüyor çözmekten sinirim bozulmuştu artık öyle bırakıyordum :KK70: neyse ki o evden çıktık bir daha kullanmama gerek kalmadı

Herkese selamlar öncelikle sormak istediğim haki yeşili ve sarı tonlarda bir koltuk takımının olduğu şampanya rengi duvarların olduğu ferah bir salon için balkon kapısının olduğu kısma ip perde almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım kuaförümde gördüm çok hoşuma gitti babylon simli ip perde diye bir model buldum n11 de ama simler dökülür mü diye merak ediyorum kullanan varsa bilgi rica edeceğim
Selam
Ben de oturma odasında ve mutfakta boncuklu ipli perde kullanıyorum, yıkayacağım zaman sökmeden örüyorum, sonra aşağı indirip yıkıyorum... Yalnız ben makineye atmıyorum küvete yatırıyorum bir gece ılık deterjanlı suda, ertesi gün de bi deterjanlı su daha yapıp, elimle hafifçe yıkayıp durulayıp küvetin duvarındaki havluluğa asıyorum süzülünce takıyorum :)

yatak odamda fon olarak kullanıyorum.yıkama talimatlarına uyarsanız,bir problem yok.torbası var.ona koyup,yıkıyorsunuz.

Benim oturma odamda ip perde vardı ve üzerlerinde pullar.
pullar hiç dökülme yapmadı. Ama kullanması zor cam açıkken çok rüzgar alıyordu oda sürekli uçup bir yerlere takiliyordu. Çok dolasmiyor onu hallediyorsun ama yıkarken 2 düğüm atıp kesesinde yikiyordum açarken yine dolaşıyor takarken falan beni çok zorluyordu. Görüntü güzel olduğu için 2 yıl dayandim ama sonra gittim cikarttim yallah baza altına

Biz mutfakta kullaniyoruz. En ustten ve altlara dogru biyerden baglayip bi torbaya koyup yikiyoruz hic bisey olmuyor. Kir gostermemeside guzel oluyor.

X