İp perde kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba hanımlarrr iki gün sonra perde alcam..yeni evlenecegim için tüm odalara alıncak..mobilyayı aldıgım yerdeki iç mimar kadınnnn ip perde al hem kulanışlı hem çok güzel duruyor dedi..
sizcede öylemi bende kullanışlı olarak bilmezdim..
yada önereceginiz modern bi perde türü varmı fikir olsun istiyorum:)a.s.

ben ip perde kulalnıyorum ama tül yerine kullanılan ip perdeler bana basit geliyor ve eminim sıkıntı yaşanır.camı açtığında bi rüzgarda içerisi görünür oraya buraya takılır vs.ben her odama tülün iki yanına fon şeklinde yaptırdım.şu simli olanlardan çokta şık oluyor.

arkadaşım perdelerini ne yaptın? ip perde aldınmı ,aldıysan memnunmusun ?

arkadaşım perdelerini ne yaptın? ip perde aldınmı ,aldıysan memnunmusun ?

cnmmmm heryere fıransız tüllerden aldım..sadece mutfağım böyleeee..halımla mutfagumla çok uyumlu olcak diye aldım...camı açınca uçuşuyorlar ama güzelde görünüyor:)

misafir odamda kullanıyorum ip perde
fransız cam olduğu için tülcü önermişti
çok şık duruyor kenarlarında da kalın düz fonlar var
ama çevremde de camı açık bırakan 2 yana bağlanan tülleri çok görüyorum ,adı nedir bilmiyorum
onlarda çok şık

Ben de fon olarak ip perde mi alsam diye düşünüyorum. O kalın kalın perdeler fazla ağır gibi geliyor gözüme. Gerçi daha ortada eşya falan yok ama şidilik planım böyle, ilerde değişmezse...

Ablam ip perde yaptırdı 2 sene önce, temizleme açısından mükemmel pratiklikte.
Dışarıdan içeriyi göstermiyor, denedik :)
O çok memnun, ancak küçük bir bebeği var şimdilik onun için tehlike arz etmesede yürüdüğünde çocuklar için tehlikeli olabilirler.

Tül olarak mı kullandı ip perdeyi? Bir de nasıl denediniz yaa :)))))) Bir sorum daha var: normal makineye atıp da mı yıkıyor yoksa elde mi, ipler birbirine dolaşmıyor mu?
Almayı düşündüğüm için kullanan birini bulmuşken sorayım dedim :)))

yok canım makinede yıkanıyor.ben bi ortadan bağlıyorum (perdeci öle demişti)ama uçları birbine karıştığı için bir de ucundan 2-3 parmak kalacak şekilde bağlıyorum.kendi tül torbasına koyuyorum.kiri de belli etmiyor zaten sık yıkamana gerek yok.

güzel o zaman kullanışlı bir şey belli ki. Aklımda olsun eşyalardan sonra ona da bakacağız teşekkürler nepertes

ben hiç memnun değilim benimkiler ince simli ip perdelerden çok heveslenerek almıştım ama yazın çok zorlandık kullanırken cam açarken ipler heryere takışıyor falan.. çok sinir şimdi ilk fırsatta değiştirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…