Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ipsiz sayılırsa ben eşlik edebilirim :)))ip atlayarak zayıflayanlar gelin beraber atlayalım Ben 1 haftadır atlıyorum ama bu günden itibaren buraya yazacağım. Eşlik etmek isteyenleri bekliyorum.
Sayılır canımIpsiz sayılırsa ben eşlik edebilirim :)))
Tamam canım o zaman bugün bende baslayayim :)))Sayılır canım
Başla artık 1 haftada bile farketti bendeAdam akıllı başlayamadım bir türlü delirecem
Kadın aşmış olayı
Hoşgeldinoooo bende baslayayim o zaman belli bir rakama ulasmamiz gerekiyor mu peki
Bakalım yaparız belki zamanla pes etmekyokValla aşmıs hayatta yapamam ☺
Ip alayım bende belki alısınca yaparız simdi zor geldi :)Bakalım yaparız belki zamanla pes etmekyok
1haftafa neler gözlemledinnnnBakalım yaparız belki zamanla pes etmekyok
Diğer sayfayı bulamıyordu buraya etiket yapayım dedim :)))Gel Lilimam bana eşlik edecek biri lazım
Eşim inceldin sen diyordu. Göbeğimde toparlanma var1haftafa neler gözlemledinnnn
Sağol canımDiğer sayfayı bulamıyordu buraya etiket yapayım dedim :)))
Hadi bakalım başlıyorum leslieden çok sıkıldım ben Pilates yapacam artık haftada 3Eşim inceldin sen diyordu. Göbeğimde toparlanma var
Bende nerdeyse 2 aydır hiç yapamadım hastalık felan derken sanki bacaklarım genislediEşim inceldin sen diyordu. Göbeğimde toparlanma var