İp atlamak?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Kızlar bu gün gidip ip almayı düşünüyorum, aranızda iple zayıflayan etkisini gören var mı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Nasıl yapardınız neler yapardınız ne kadar sürede faydasını gördünüz?
Almayı düşünüyorum bu gün başlayacağım inşallah ama bakalım.

ip atlamak müthiş yakar yağları ipten önce 100 tane de mekik 25 düz , sonra bacaklar 90 derece vaziyette 25 daha sonra bacaklar 90 dereceyken biri aşağıda biri yukarıda 25 tane daha sonra birde sağa sola şekilde 25 tane daha arkasından ara vermeden 25 düz atla ama sekmeden atlamak gerek yani çocukken atladığımız şekilde değil :) sonra böyle asker yürüyüşü şeklinde 25 tane çağ sonra sağa sola 25 tane falan çek çok yorulursun ama yağların yanarken ki titreşimini hissedersin. valla yazarak bu kadar anlatabildim

kızlar ip atlamak üst bacakları inceltiyor mu yoksa sadece alt bacaklar için mi etkili?
benim alt bacaklarım normal ne ince ne kalın ama üst bacaklarım biraz kalın amacımda alt bacaktan ziyade üst bacak inceltmek
bileniniz cevaplarsa çok sevinirim hazır alt komşu taşınmışken bol bol atlamayı düşünüyorum

İp atlamak bacakları inceltmez, bacakları diyet inceltebilir ancak ama ip atlamak baya kalori yaktırır hem kemikler için de çok sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…