Bana atar misin, yanakları da topluyor mu, kaça yaptiMerhabalar , dün bende yaptırdım herşeyi sordum sorun yok öyle kahkaha atınca kopmaz dediler ipi gösterdiler ikna oldum ama şuan şiş içinde korkuyorum bugün yapan doktora ulaşacağım normal bir süreç mi bilmiyorum ama buraya yazarım . İsteyene görsel atarım
Canim nerde yaptirdin sakak germe doktorun kim ve kac lira odedinIp askıya sakın güvenmeyin kızlar para ve zaman kaybı.Ben sakak germe vebadem göz oldum olayı kökünden çözdüm
Kusura bakma geç gördüm hemen atacağım , ödem ile uğraşıyorum vee bana dünden beri yaşadığım şok aglayamiyorum bir gözümden yaş akmıyor cildiricam . Her gune bir foto çektim 6000 TL ödedim kampanya dediler . işlem icin sizi kötü etkilemek istemem ama durum buBana atar misin, yanakları da topluyor mu, kaça yapti
Merhaba iyileşme süreciniz nasıl geçti,şiş olan yerler ne kadar sürede iyileşti?işlemden memnun kaldınız mı?Kusura bakma geç gördüm hemen atacağım , ödem ile uğraşıyorum vee bana dünden beri yaşadığım şok aglayamiyorum bir gözümden yaş akmıyor cildiricam . Her gune bir foto çektim 6000 TL ödedim kampanya dediler . işlem icin sizi kötü etkilemek istemem ama durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?