İp askı yöntemi ile cilt germe ve botoks dolgu işlemleri

Elinas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
4
0
41
Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce ip askı yaptırdım konu ile ilgili bilgiler az olduğu için deneyimlerimi paylaşmak istedim şu an herşey yolunda gidiyor ilk bir hafta ciltte gerginlik hassasiyet normal dediler bazı ciltlerde morarma ve küçük çukurluklar oluşabilir dediler bende de çok hafif çukurlar var gamze gibi ancak 1 ayın sonunda bunlar geçiyormuş sonuç şu an bile çok güzel benim özellikle yanak bölgemde aşağı sarkmış bir görüntü vardı bu görüntü tamamen geçti zamanla daha da oturacak en iyi sonuç için 2 ay gerekiyor 2-3 sene civarında kalıcılığı var ilk 3 gün yumuşak besinler tüketmek ve ağzı çok büyük bir şekilde açmamak gerekiyor bazen bu süre 2 haftaya kadar uzayabilir dediler benim ilk gün hafif ağrılarım oldu şu an gayet iyiyim isteyen arkadaşlara özellikle benim gibi zamanla sarkmış yanakları olan ve nazolabial olukları oluşmuş kişilere çok tavsiye ediyorum doktor faktörü burda çok önemli diye düşünüyorum ben izmirde yaptırdım isteyen arkadaşlara adını yazabilirim şimdilik tecrübelerim bu kadar ilerleyen zamanlardaki görüşlerimi de bildiricem. Ameliyat ile bu işlemi yaptırmaktansa bu tarz uygulamalar hem daha pratik hem de ekonomik oluyor.

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce ip askı yaptırdım konu ile ilgili bilgiler az olduğu için deneyimlerimi paylaşmak istedim şu an herşey yolunda gidiyor ilk bir hafta ciltte gerginlik hassasiyet normal dediler bazı ciltlerde morarma ve küçük çukurluklar oluşabilir dediler bende de çok hafif çukurlar var gamze gibi ancak 1 ayın sonunda bunlar geçiyormuş sonuç şu an bile çok güzel benim özellikle yanak bölgemde aşağı sarkmış bir görüntü vardı bu görüntü tamamen geçti zamanla daha da oturacak en iyi sonuç için 2 ay gerekiyor 2-3 sene civarında kalıcılığı var ilk 3 gün yumuşak besinler tüketmek ve ağzı çok büyük bir şekilde açmamak gerekiyor bazen bu süre 2 haftaya kadar uzayabilir dediler benim ilk gün hafif ağrılarım oldu şu an gayet iyiyim isteyen arkadaşlara özellikle benim gibi zamanla sarkmış yanakları olan ve nazolabial olukları oluşmuş kişilere çok tavsiye ediyorum doktor faktörü burda çok önemli diye düşünüyorum ben izmirde yaptırdım isteyen arkadaşlara adını yazabilirim şimdilik tecrübelerim bu kadar ilerleyen zamanlardaki görüşlerimi de bildiricem. Ameliyat ile bu işlemi yaptırmaktansa bu tarz uygulamalar hem daha pratik hem de ekonomik oluyor.
yazdıklarınız sanki biraz reklam kokuyor rica etsem resim atabilirmisiniz öncesi ve sonrası çünkü bende yaptırmak istiyorum çok uzun zamandır düşünüyorum

Bu arada botoksumdan da çok memnunum kaş arasında derin cizgilenme vardı bu 3.yaptırışım çizgilerde gözle görülür fark var ilkini farklı bi yerde yatırmıştım ve çizgilerde bi açılma olmamıştı dolgu gerekebilir denmişti ancak ip askımı yapan doktorumun yaptığı botoks çok iyi sonuç verdi yine 2 hafta sonunda kontrolüm var bakalım ben çok memnun kaldım kullanılan malzeme kalitesi ve doktorun eli çok önemli diye düşünüyorum.

yazdıklarınız sanki biraz reklam kokuyor rica etsem resim atabilirmisiniz öncesi ve sonrası çünkü bende yaptırmak istiyorum çok uzun zamandır düşünüyorum
Tabiki foto da koyarım ancak insanın memnun kaldığı bi işlemi anlatması neden reklam olsun ben işlemi yaptırmadan önce okumadigim haber izlemediğim video kalmadı çok ta çekinerek gittim cünkü yaptırıpta memnun kalmayan çok kişi var ama çok şükür herşey ıyi geçti sadece bunu paylaşmak istedim

Tabiki foto da koyarım ancak insanın memnun kaldığı bi işlemi anlatması neden reklam olsun ben işlemi yaptırmadan önce okumadigim haber izlemediğim video kalmadı çok ta çekinerek gittim cünkü yaptırıpta memnun kalmayan çok kişi var ama çok şükür herşey ıyi geçti sadece bunu paylaşmak

Kusura bakmayın lütfen bende yaptırmak istiyorum kimseye güvenemiyorum beni mazur görün herkez farklı bişey söylüyor kimi sakın yaptırmayın diyor kafam karıştı çok riskli diyen var dermatologla görüştüm dolgu düşünüyordum komplikasyon oluşabilir diyince korktum ama yüzümde srkmalar çökmeler var yaşım 44 böyle zayıf ve çökük bir yüz yapım var şimdi siz memnunum diyince inanasım gelmedi biyandanda umut oldu benim için kfam karışık :KK43:

bende hala bu işlemi araştırıyorum :)
gökçe haspolat nasıl acaba bu konuda? instagramda yayınladıkları çok cezbedici :)

Merhaba fotoları koydum ancak en iyi sonuçlar için 1-3 ay arası beklemek gerekiyor ancak şu an bile çok fark var benim yanaklarım çocukluktan itibaren tombuldu tabi zamanla sarkmalar meydana geldi siz de haklısınız çok olumsuz yorum var dolgu da yapılabilir ancak benim cilt tipime göre en iyi sonucu ip askı verebilirdi dolguylada lifting etkisi sağlamak mümkün buna zaten doktor karar veriyor yardımcı olabildiysem ne mutlu🤗

Eklentiler

• 20210330_180412.jpg
    20210330_180412.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 616
  • 20210330_180320.jpg
    20210330_180320.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 622
Kusura bakmayın lütfen bende yaptırmak istiyorum kimseye güvenemiyorum beni mazur görün herkez farklı bişey söylüyor kimi sakın yaptırmayın diyor kafam karıştı çok riskli diyen var dermatologla görüştüm dolgu düşünüyordum komplikasyon oluşabilir diyince korktum ama yüzümde srkmalar çökmeler var yaşım 44 böyle zayıf ve çökük bir yüz yapım var şimdi siz memnunum diyince inanasım gelmedi biyandanda umut oldu benim için kfam karışık :KK43:
Ben çalıştığım hastanedeki dermatoloğuma yaptırıyorum bir senedir ve çok güzel sonuç aldım. Hatta nişantaşında hatrı sayılır kliniklere giden yakınlarım da bende gördükten sonra buraya gelmeye başladı. Kendi hastanesini kötülemez diye düşüneceksiniz belki ama gerçekten beni gördüğünüzde de aynı şeyi düşüneceksiniz :) Doktorun adı ...araştırabilirsiniz. ama çok yoğun bir dr gelmeden bana söylerseniz randevu ayarlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Evet bende aynı fikirdeydim ve dayanamayıp dr gökçe haspolata kalkıp muayeneye gittim
Muayeneleri ücretsiz olması büyük bir avantaj
Tüm yüz askılama için gittim
Elmacık bölgelerimde hacim kaybı olduğu için o bölgeye dolgu önerdi yüzümün altına ve gıdıma ise sarkma olduğu için askılama önerdi
Önerdiği çok mantıklı geldi kendisinin de cana yakın oluşu ve sadece amacı para almak değil benim mutlu olabileceğim şekilde yönlendirdiğine inandım
Şuanda birikim yapıyorum muhtemelen bir dahaki ay yaptırıcam tecrübelerimi sizinle yine paylaşırım 🥰

merhaba izmir de mi yaptırdınız doktor ismi verebilir misiniz?

merhaba izmir de mi yaptırdınız doktor ismi verebilir misiniz?
Merhaba,
İzmir'de botoksumu ve dudak dolgumu yaptırıp çok memnun kaldığım aynı zamanda ip askı konusunda uygulamalarını da gördüğüm doktorumu size önerebilirim. Ben dudak dolgusu için doktor ararken arkadaşımın önerisiyle buldum. Arkadaşım botoks istediğinde ihtiyacınız yok diyerek yapmamıştı. Gerçekten kişinin neye ihtiyacı varsa ona yönelik işlem yapıyor ve çok da doğal uygulamaları. En çok yaptığı uygulamalardan biri de ip askı o yüzden size önerebilirim. Orçun Aktaş benim doktorumun adı. Kliniği de alsancak kordonda

Merhaba,
İzmir'de botoksumu ve dudak dolgumu yaptırıp çok memnun kaldığım aynı zamanda ip askı konusunda uygulamalarını da gördüğüm doktorumu size önerebilirim. Ben dudak dolgusu için doktor ararken arkadaşımın önerisiyle buldum. Arkadaşım botoks istediğinde ihtiyacınız yok diyerek yapmamıştı. Gerçekten kişinin neye ihtiyacı varsa ona yönelik işlem yapıyor ve çok da doğal uygulamaları. En çok yaptığı uygulamalardan biri de ip askı o yüzden size önerebilirim. Orçun Aktaş benim doktorumun adı. Kliniği de alsancak kordonda
H handehb bu arkadaş Dr. Orçun çıkarsa şaşırmam😂 sürekli burayı yazmış. Reklam amaçlı açtılar galiba bu hesabı

Bu arada botoksumdan da çok memnunum kaş arasında derin cizgilenme vardı bu 3.yaptırışım çizgilerde gözle görülür fark var ilkini farklı bi yerde yatırmıştım ve çizgilerde bi açılma olmamıştı dolgu gerekebilir denmişti ancak ip askımı yapan doktorumun yaptığı botoks çok iyi sonuç verdi yine 2 hafta sonunda kontrolüm var bakalım ben çok memnun kaldım kullanılan malzeme kalitesi ve doktorun eli çok önemli diye düşünüyorum.
Merhaba benim kaş arası cixgilerim çok belirgin,3 kez botoks yaptırdım pek faydası olmadi ve etkisi hemen geçiyor 2 ayda,acaba kullanılan malzeme farklılık gösterir mi

X