Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce ip askı yaptırdım konu ile ilgili bilgiler az olduğu için deneyimlerimi paylaşmak istedim şu an herşey yolunda gidiyor ilk bir hafta ciltte gerginlik hassasiyet normal dediler bazı ciltlerde morarma ve küçük çukurluklar oluşabilir dediler bende de çok hafif çukurlar var gamze gibi ancak 1 ayın sonunda bunlar geçiyormuş sonuç şu an bile çok güzel benim özellikle yanak bölgemde aşağı sarkmış bir görüntü vardı bu görüntü tamamen geçti zamanla daha da oturacak en iyi sonuç için 2 ay gerekiyor 2-3 sene civarında kalıcılığı var ilk 3 gün yumuşak besinler tüketmek ve ağzı çok büyük bir şekilde açmamak gerekiyor bazen bu süre 2 haftaya kadar uzayabilir dediler benim ilk gün hafif ağrılarım oldu şu an gayet iyiyim isteyen arkadaşlara özellikle benim gibi zamanla sarkmış yanakları olan ve nazolabial olukları oluşmuş kişilere çok tavsiye ediyorum doktor faktörü burda çok önemli diye düşünüyorum ben izmirde yaptırdım isteyen arkadaşlara adını yazabilirim şimdilik tecrübelerim bu kadar ilerleyen zamanlardaki görüşlerimi de bildiricem. Ameliyat ile bu işlemi yaptırmaktansa bu tarz uygulamalar hem daha pratik hem de ekonomik oluyor.