Baya yorum var aslında internette bunla ilgili. Yüz askılama içinde diyorlardı, ipler yanak ağırlıklarını taşıyamadığı için kısa sürede eski haline dönüyor diye. Boşyere para verdik diye söylenenlere denk gelmiştim. Kimi dr lerde bunun teknikle alakalı olduğunu dile getiriyorFox eyes denilen bir bataklık var sadece paranız ile rezil oluyorsunuz ağrısı acısı dıştan gözüken fazla gerilmenin vermiş olduğu deri katlanması görüntüsü bir yana tam ehh işte insan içine çıkabilirim artık derkennn şak diye kalkıklık düşüp eski hale dönülüyor kalıcı ameliyat şeklinde olanlar daha ömürlük çözüm diye düşünüyorum haram para kazanıyorlar resmen 2-3 yıl dedikleri şey 1 ayda puff uçtu sorduğum zaman senin deri altın hemen eritmiş canım ya oluyor böyle olsun güzelsin diyip geçiştiriliyor yazık çok üzülüyorum bilinçsiz bir şekilde estetisyenlerin sözüne inanıp yaptıran bize ve bizi sadece para olarak gören işletme sahiplerine
Ben her zaman söylüyorum hekimlerin çoğu sahtekarlık yapıyor cok kolay para kazanıyorlar yaptıkları işin arkasında durmuyorlar bu hekimlere dava açmaktan korkmayın aşırı basit bi avukata dilekçe hazırlatıp tüketici mahkemesine verin inanın ayıplı bi iş yapıldıysa net kazanırsınız. Masrafınız avukata dilekçe hazırlatmaya 300 400 civarında verirsiniz tüketici mahkemelerinin masrafı da düşük oda 300 400 civarında tutar size max 1000₺ mal olur inanın ben bi hekim konusunda mağdur olunca affetmiyorum. 30 yaşındayım 2 hekime de dava açtım baş larını ağrıtmak istemedikleri için ara bulucu aracılığı İLE hem ödememi geri aldım hem masraflarımıFox kerkeyes denilen bir bataklık var sadece paranız ile rezil oluyorsunuz ağrısı acısı dıştan gözüken fazla gerilmenin vermiş olduğu deri katlanması görüntüsü bir yana tam ehh işte insan içine çıkabilirim artık derkennn şak diye kalkıklık düşüp eski hale dönülüyor kalıcı ameliyat şeklinde olanlar daha ömürlük çözüm diye düşünüyorum haram para kazanıyorlar resmen 2-3 yıl dedikleri şey 1 ayda puff uçtu sorduğum zaman senin deri altın hemen eritmiş canım ya oluyor böyle olsun güzelsin diyip geçiştiriliyor yazık çok üzülüyorum bilinçsiz bir şekilde estetisyenlerin sözüne inanıp yaptıran bize ve bizi sadece para olarak gören işletme sahiplerine
Eğer ara bulucu üzerinden iade karşılığında Dilekçe imzalatmadılarsa dava aça bilirsiniz iade etse bile hem maddi hem manevi tazminat hakkınız var. İz kaldıysa bu sanırım trafik kazası gibi yaralamaya giriyor acı cektiniz vs. Vs. Dava açmanızı ve sonuna kadar gitmenizi tavsiye ederim. Tüketici mahkemesinin dava masrafları cok değilParamı iade etti şayet izleri kaldı hem acı çektim hem izleri duruyor , asıl bunun hesabını sormak lazım