İp Askı Tuzağı

Gzdylmz26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
75
21
29
Fox eyes denilen bir bataklık var sadece paranız ile rezil oluyorsunuz ağrısı acısı dıştan gözüken fazla gerilmenin vermiş olduğu deri katlanması görüntüsü bir yana tam ehh işte insan içine çıkabilirim artık derkennn şak diye kalkıklık düşüp eski hale dönülüyor kalıcı ameliyat şeklinde olanlar daha ömürlük çözüm diye düşünüyorum haram para kazanıyorlar resmen 2-3 yıl dedikleri şey 1 ayda puff uçtu sorduğum zaman senin deri altın hemen eritmiş canım ya oluyor böyle olsun güzelsin diyip geçiştiriliyor yazık çok üzülüyorum bilinçsiz bir şekilde estetisyenlerin sözüne inanıp yaptıran bize ve bizi sadece para olarak gören işletme sahiplerine :KK43:

Fox eyes denilen bir bataklık var sadece paranız ile rezil oluyorsunuz ağrısı acısı dıştan gözüken fazla gerilmenin vermiş olduğu deri katlanması görüntüsü bir yana tam ehh işte insan içine çıkabilirim artık derkennn şak diye kalkıklık düşüp eski hale dönülüyor kalıcı ameliyat şeklinde olanlar daha ömürlük çözüm diye düşünüyorum haram para kazanıyorlar resmen 2-3 yıl dedikleri şey 1 ayda puff uçtu sorduğum zaman senin deri altın hemen eritmiş canım ya oluyor böyle olsun güzelsin diyip geçiştiriliyor yazık çok üzülüyorum bilinçsiz bir şekilde estetisyenlerin sözüne inanıp yaptıran bize ve bizi sadece para olarak gören işletme sahiplerine :KK43:
Baya yorum var aslında internette bunla ilgili. Yüz askılama içinde diyorlardı, ipler yanak ağırlıklarını taşıyamadığı için kısa sürede eski haline dönüyor diye. Boşyere para verdik diye söylenenlere denk gelmiştim. Kimi dr lerde bunun teknikle alakalı olduğunu dile getiriyor 🤷‍♀️ radikal çözümler (ameliyat türevleri) bana hep daha sağlam gelmiştir☺️

Bende kaşlarımı kaldırttım bin pişmanım 1 haftada çektiğim acılar tarifsizdi , yanlarımda 4 tane ip var ve çok rahatsız edici yürürken filan aniden başıma bıçak saplıyorlar sanki ,eriyen ip dedi Aslı var mı bilmiyorum kanserojen filandır diye çok korkuyorum , başım ağrıyor doktoru şikayet edeceğim gerekirse

Merhaba ben bunda 8-9 sene önce burda o zaman Meşhur Bülent Cihantimur vardı ona örümcek ağı yaptırdım o kadar ip takıldı hiç bir değişiklik olmadı şimdi takılan kaşıma bir ip çekme yapıp iz yaptı nasıl bir ipse hiç tavsiye etmiyorum

Fox kerkeyes denilen bir bataklık var sadece paranız ile rezil oluyorsunuz ağrısı acısı dıştan gözüken fazla gerilmenin vermiş olduğu deri katlanması görüntüsü bir yana tam ehh işte insan içine çıkabilirim artık derkennn şak diye kalkıklık düşüp eski hale dönülüyor kalıcı ameliyat şeklinde olanlar daha ömürlük çözüm diye düşünüyorum haram para kazanıyorlar resmen 2-3 yıl dedikleri şey 1 ayda puff uçtu sorduğum zaman senin deri altın hemen eritmiş canım ya oluyor böyle olsun güzelsin diyip geçiştiriliyor yazık çok üzülüyorum bilinçsiz bir şekilde estetisyenlerin sözüne inanıp yaptıran bize ve bizi sadece para olarak gören işletme sahiplerine :KK43:
Ben her zaman söylüyorum hekimlerin çoğu sahtekarlık yapıyor cok kolay para kazanıyorlar yaptıkları işin arkasında durmuyorlar bu hekimlere dava açmaktan korkmayın aşırı basit bi avukata dilekçe hazırlatıp tüketici mahkemesine verin inanın ayıplı bi iş yapıldıysa net kazanırsınız. Masrafınız avukata dilekçe hazırlatmaya 300 400 civarında verirsiniz tüketici mahkemelerinin masrafı da düşük oda 300 400 civarında tutar size max 1000₺ mal olur inanın ben bi hekim konusunda mağdur olunca affetmiyorum. 30 yaşındayım 2 hekime de dava açtım baş larını ağrıtmak istemedikleri için ara bulucu aracılığı İLE hem ödememi geri aldım hem masraflarımı

Burdan herkese söylüyorum mağdur mu oldunuz ? İlk yapacağınız iş şikayet vara yazmak Google maps da ii yeri adresi varsa oraya mağdur olduğunuzu paylaşmak yorum yapmak kesinlikle suç DEĞİL suç vs diye gözünü korkutmasınlar.!! Ondan sonra mahkemeye vereceğinizi söyleyip verin mahkemeye. Heleki işinin arkasında durmayan egolu hekimleri lütfen affetmeyin sonuna kadar gidin

Paramı iade etti şayet izleri kaldı hem acı çektim hem izleri duruyor , asıl bunun hesabını sormak lazım
Eğer ara bulucu üzerinden iade karşılığında Dilekçe imzalatmadılarsa dava aça bilirsiniz iade etse bile hem maddi hem manevi tazminat hakkınız var. İz kaldıysa bu sanırım trafik kazası gibi yaralamaya giriyor acı cektiniz vs. Vs. Dava açmanızı ve sonuna kadar gitmenizi tavsiye ederim. Tüketici mahkemesinin dava masrafları cok değil

X