Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yer söylemem etik olurmu bilmiyorum 5200 tl ve h100 gençlik aşısı içinde.ivana sertin yaptırdığı yer kadıköy de google aratin çıkarNerde yaptırdın kaça yaptırdın?
Teşekkür ederim❤çok güzel görünüyor güle güle kullan.
Mükemmel olmuşIkinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
❤Mükemmel olmuş![]()
Korkuyordum aslında yüzüm şiş duracak ifadem değişecek diye şükür olmadı.ve en ilginci henüz ödem şişme vs de yok..cok güzel olmus gercekten cok genclestirmis sizi
Ben de bu fotograflari gördükten sonra ihtiyac olursa düsünürüm artik
cok basarili olmus
Korkuyordum aslında yüzüm şiş duracak ifadem değişecek diye şükür olmadı.ve en ilginci henüz ödem şişme vs de yok..![]()
Merhaba özel mesaj gönderilemiyor sanırım size ?Yüzümün icinde karincalar yürüyor hissi ve kaşınma ikinci gün.hala morarma ve şişme.yok ama ağrı sızı var işlemin hemen ardından işe dönebilirsiniz koca bir yalan..biraz fazla konuşayım ağrı başlıyor.
Ben çok beğendim harika bir degisim olmuş, inşallah ilerleyen zamanlarda memnun kalirsaniz memnuniyetinizi tekrar payladirsaniz sevinirimIkinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
Merhaba ben 4 ip kullandım iki sağ iki sol gidi için ayrı ipte kullanıyorlar fakat bana kullanmadı yinede gidida etki gösterdiPeki gıdıkta da düzelme oluyormu biraz çok güzel olmus bu arada
Hâlâ ağzımı tam açamıyorum gerginlik devam ediyor fakat ağrı kalmadı ama hergun dahada oturuyorBen çok beğendim harika bir degisim olmuş, inşallah ilerleyen zamanlarda memnun kalirsaniz memnuniyetinizi tekrar payladirsaniz sevinirim☺