invitro maturasyon yöntemiylr hamile kalan varmı?

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar Invitro Maturasyon Yani Yumurtanin Henüz Tam Olgunlaşmadan Alinip Labarotuar Ortaminda Olgunlaştirilarak Embriyo Haline Getirmek. Yani Tüp Bebeğin Farkli Bir şekli Ama Henüz Yeni Bir Yöntem.tabi Başarilari Tüp Bebekten çok Düşük. Bilmeyenler Için önce Böyle Bir Açiklama Yapmak Istedim.arnizda Bu Yöntemi Deneyen Veya Bu Yöntem Hakkinda Bilgisi Olan Varmi?

Arkadaşlar Invitro Maturasyon Yani Yumurtanin Henüz Tam Olgunlaşmadan Alinip Labarotuar Ortaminda Olgunlaştirilarak Embriyo Haline Getirmek. Yani Tüp Bebeğin Farkli Bir şekli Ama Henüz Yeni Bir Yöntem.tabi Başarilari Tüp Bebekten çok Düşük. Bilmeyenler Için önce Böyle Bir Açiklama Yapmak Istedim.arnizda Bu Yöntemi Deneyen Veya Bu Yöntem Hakkinda Bilgisi Olan Varmi?

fazla bir bilgim yok ama izmirde(yada antalya akdeniz üniversitesi de olabilir ama aklımdaz bir bayana defalarca tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlanıp artık ilaçlara reaksiyon vermesi sonucunda bu yöntem uygulanmış ve başarı sağlanarak çocuk sahibi olmuşlar. Deneyen fazla olduğunu bilmiyorum bu yolu denemişler artık ilaçlar dokunmaya başladığı için ilaç alamaz olmuş çaresizken Rabbim ona ışık olmuş.

Hazirancim Bende Bu Tedaviye Başlamayi Düşünüyorum. Inş. Işe Yarar.

hadi ama arkadaşlar...... niye cevap yazmıyonuz.......

X