haklısın arkadaşım :) porselen de olsa metal de olsa sonucu iyi olan süreci baya çekilmez kılıyor. Bu da yaptığım işi çok etkileyecek bir süreç. Haliyle ben de alternatif ve daha yeni yöntemleri araştırıyorum. Bu arada Amerika'daki forumları okudum... Biraz araştırdım... invisalign yöntemi üzerine sayfalarca yorum yazılmış... Amerika'da çok kişi yaptırıyor.
Ancak Türkiye'deki uygulamasını çok merak ediyorum.
Yaptıran varsa lütfen kızlar deneyimlerimizi paylaşalım... Herkese yol gösterici olsun...
benim halamın kızı yaptırmak için konuştu. çok çarpık olan dişlere uygulanması zor oluyor ve maliyetli. 8.000 di bizim burada.
ama çok dikkatli olması gerekiyor kullanırken.
benim halamın kızı yaptırmak için konuştu. çok çarpık olan dişlere uygulanması zor oluyor ve maliyetli. 8.000 di bizim burada.
ama çok dikkatli olması gerekiyor kullanırken.
bnm de ön üst dişlerimde çarpıklık var çocukken gittik dr tele gerek yok büyüdükçe düzelir demişti.. ne salak dr lar var.. şimdi gelmişim 25 yaşıma.. dr 2 sene telle dolaşırsan ancak düzelir dedi. ama ben bu lamine porselen denilen yaprak porselenlerden yaptırmak istiyorum dr 3 dişe uygularız bi tanesi kaplama olur dedi biraz daha çarpık diye. 2000 tele dedi.. bende telle dolaşamam.. ztn öle aman aman bi güzelliğim yok psikolojim bozulur.... dişinde telleri olanlara da cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum bunların gizlisi de oluyor gerçi
Araştırdım ama ne tür çarpıklıklar bu yöntemle tedavi ediliyor tam olarak bulamadım. Yani benim dişlerim bu yönteme göre az mı çarpık çok mu çarpık acaba bilemiyorum. Tel taktırmak istemiyorum artık geçti bu çok güzel bir yöntem, keşke pahalı olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?