• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnvisalign yaptırıyorum

Ben bir arkadaşım için öğrenmek istiyorum.. dişlerinizin yamukluğu cok muydu? bir de nek adar süre öngördüler? tabii fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim :))

ben sadece üst dişlerimi yaptırıyorum. ciddi anlamda çarpışıklık yoktu ama çok kötü bir durum olmadıkça uygulanıyor bu yöntem, sadece ileri vakalarda uygulanmıyor. şu anda kampanya var, sadece üst nakit 2000 liraya yaptırıyorum, telden ucuza geldi açıkçası.. 10.5 ay sürecek, 21 plak kullanacağım, kesin belli oldu, planlamam geldi Amerika'dan. çok yakında da plaklarım gelecek

ben sadece üst dişlerimi yaptırıyorum. ciddi anlamda çarpışıklık yoktu ama çok kötü bir durum olmadıkça uygulanıyor bu yöntem, sadece ileri vakalarda uygulanmıyor. şu anda kampanya var, sadece üst nakit 2000 liraya yaptırıyorum, telden ucuza geldi açıkçası.. 10.5 ay sürecek, 21 plak kullanacağım, kesin belli oldu, planlamam geldi Amerika'dan. çok yakında da plaklarım gelecek

Aslında tel istemeyenler için cok iyi bir secenek. bir de gercekten iyileştiriyor galiba resimlere bakınca insan şaşırıyor..
inş cok cabuk düzelir dişlerin :)
resim de paylaşırsan coook seviniriz

cnm paylaşım için çok teşekkürler ben daha pahalı bi fiyat bekliyordum uygunmuş peki alt ve üst birlikte yaptırılırsa ne kadar fiyat çıkarıyolar bi bilgin varmı bendede ciddi bi çarpışıklık yok üst dişimin bi tanesi çarpışık değilde yukarda duruyo yamuk o rahatsız ediyo beni

şu anda kampanya var o yüzden uygun yakında bitecek kampanya tam süresini bilmiyorum ama düşünüyorsan acele etmelisin. sadece mecidiyeköy de var kampanyası. alt üst olursa peşin 4000 taksit 5000 sanırım. yani tam 2 kat fiyat ben peşin 2000 yaptırıyorum. benim de ciddi bir yamukluğum yok

Kızlar her tarzdakı dıs çarpıklıgı tedavısınde kullanıyor mu

ben diş hekimine sormuştum.Tel takılcak kadar ileri olmaması lazım vakanın.çok basit çapraşıklıklarda kullanılıyomuş.
Bu arada kendi de kullanmış,bende bi işe yaramadı dedi.O zaman dikkatli baktım adamın dişlerine hakikaten hafif bi dizilim bozukluğu vardı.

Son düzenleme:
Back