• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intimate--Sebamed Genital Bölge Temizleme Jeli

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
arkadaşlar konuya baktım ama bulamdım. umarım açılmamıştır.bu genital bölge temizleme jellerini kullanan var mı acaba. ben mendillerinde aldım.jelinide aldım çok güzel geldi bana. bazıları kullanamamk lazım diyor bazıları zararı yok diyor ama ben temiz hisettmiyorum. hatta çantamda watsonsda satılan küçük şişelere koyup taşıyorum. belki lazım olur dışarda diye. ve çantamda mutlaka temzileme mendilini taşıyorum. eczaneden aldım ben. acaba kullanan var mı??kaydirigubbakcemile2

Evet jelini doktorum önermişti kullanıyorum çok memnunum.Mendilinden alıp kullanmak istiyorum.Zararı olduğunu düşünmüyorum.

Evet jelini doktorum önermişti kullanıyorum çok memnunum.Mendilinden alıp kullanmak istiyorum.Zararı olduğunu düşünmüyorum.

evet canım bazılarına zaten doktor önermiş.ben mendil olarak ayrı ayrı paketli olanlardan aldım. çantada taşıması daha kullanışlı değilse koca paket zor oluyor. bide sanırım kampanya var iki kutusu mendillerin 6 ytl migrostahihoyyyt

canım benım ablamada doktor onerdı cok memnun...
bende kullanmaya baslıcam hatta

arkadaşlar ben de bugün netten sipariş verdim 2 kutu jelinden..acaba bu sebamed mendilini eczaneden bulabilir miyim??yani var demi arkadaşlar mendili ben nette bulamadım da..sevgiler umarım memnun kalırım..

bana Sebamed Feminine Intimate Wash'u doktor tavsiye etmişti ve diğerleri malum bölgelerde olması gereken bakterileri öldürdüğü için zararlı denmişti arkadaşlar. yani vücudumuzda zararlı bakteriler olduğu kadar yararlı olanları da var.ve SebaMed dışındaki diğer jeller bu yararlı bakterileri öldürdüğü için zararlı olduğu söyleniyoor. Bilgilerinize... ve en sağlıklı temizlemenin su ile temizlik olduğunu unutmamak gerek...

Back